HÜRRİYET GALİP GELDİ, NE DERSE O!

CHP’de İzmit meclis üyesi listesi kriz yarattı. Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Belediye Meclis üyesi aday listesi krizi başkan Hürriyet’in ben aday değilim restine kadar gittiği ve istifa ettiği bilgilerini beraberinde getirmişti.
CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan’ın, İzmit Belediye Başkan Aday Adayı olan önseçimden adı çıkamayan CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları eski Başkanı Emre Andız’ı meclis üyesi adayı olarak ilk 3’e yazmasının ardından ipler koptu.
İddialara göre İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, yapılan listeyi kabul etmemesi üzerine istifa edeceğine dair rest çektiği,  Hürriyet’i ikna çabalarının havada kaldığı ve başkan Hürriyet’in, Gökhan Ercan’la çalışmam  görevden alınsın.  Bana seçim kaybettirmeye çalışan bir ekiple ben yapamam çalışamam sözleriyle masadan kalktığı gelen bilgiler arasındaydı.
Yaşanan olaylar üzerine genel merkez Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet ile devam dedi.  listede değişik yapılarak,  Emre Andız yerine CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya yazıldı. Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit Belediye Başkan Adayı olarak yola devam ettiği öğrenildi.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 − 26 =