BUGÜN BİR ANNEYİ HAYAT ARKADAŞINI BİR DOSTU ÇOK GÜZEL BİR İNSANI GÖLCÜK SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI!

Gölcük’ün iz bırakan eski İlçe Emniyet Müdürü İsa Bişiren’in hastanede tedavi gören eşi Gürsel Bişiren dün yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

HASTALIĞINI TEMMUZ AYINDA ÖĞRENİYOR

İlçemizin kıymetli yöneticilerinden olan ve görevde olduğu süreçte Gölcük için canla başla çalışmış ilçemizin kıymetli Gölcük ilçe Emniyeti eski Müdürü İsa Bişiren’in eşi Gürsel Bişiren’in  vefat haberi Gölcük’te derin bir üzüntü yarattı. Gürsel hanımefendi Gölcük’te çok kıymetli dostluklar edinmiş, çok özel ve değerli bir isimdi. Geçtiğimiz Temmuz ayında öğrendiği amansız hastalığı ile mücadele eden Gürsel Bişiren, son 4 gündür Kocaeli Üniversitesi yoğun bakım servisinde  tedavi görüyordu. Gürsel Bişiren doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SEVENLERİ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADI

Uzun yıllar Gölcük’te yaşayan Gürsel Bişiren, çok değerli dostluklar edindi. Dostları onu memleketine ve son yolculuğuna uğurlarken arkasından gözyaşı döktü.

“FERİHA ELLİBEŞ; 18 YILLIK DOSTUMA VEDA EDİYORUM”

Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş, kıymetli dostu Gürsel Bişiren’in cenaze töreninde, gözyaşlarına hakim olmadı. Feriha Ellibeş, herkesin bildiği gibi uzun dostlukları ile bilinen, çevresine, arkadaşlarına  çok değer veren iyi bir dosttur. Bişiren’i uğurlarken gazetemize “18 yıllık dostumu uğurluyorum, acım çok büyük, o kadar harika bir insanı kaybettik ki, sevenlerine yüce Allah’tan sabır güzel dostuma rahmet” diliyorum ifadelerini kullandı.

GÜRSEL BİŞİREN, ANKARA’YA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlçemiz çok kıymetli bir ismi bugün Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ankara’ya son yolculuğuna uğurladı. Bişiren Ankara’da Karşıyaka mezarlığında defnedilecektir.

Gölcük Vizyon Gazetesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kıymetli müdürümüz ve 2 evladına da sabır, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Haber ve Fotoğraflar: Tuğba ZEREN

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

65 − 61 =