9 GÜN ÖNCE, İŞ BİRLİĞİ YAPMAKTAN BÜYÜK MEMNUNİYET DUYAN MUTLU İÇİN NE DEĞİŞTİ?

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere 12 gün kaldı. Zaman daraldıkça farklı açıklamalarla siyaset iyiden iyiye ısınır oldu. Başiskele ilçemizde seçim yarışında olan Başiskele Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu, 10 Mart tarihinde Saadet Partisi’nin çatısı altında Hüseyin Ayaz ile birlikte işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyarız açıklaması yapmış ve kapıyı aralamıştı. Bugün ise açıklamadan tam 9 gün sonra ‘Bu kişiyi bırakın tekrar başkan yapmayı, bir oy bile vermek bile yazıktır, vebaline ortak olmaktır’ ifadeleri ile Kocaeli basınında yerini alıyor.

Şimdi Başiskele halkı, Başiskele Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu’nun, 10 Mart tarihinde yaptığı açıklamaya mı, yoksa 19 Mart’ta yaptığı açıklamayı mı dikkate almalı?

10 Mart 2024 tarihinde Nokta Gazetesinde yayınlanan haberde, Başiskele Saadet Partisi Belediye Başkan adayı  İlçemizin, Başiskele’nin geleceği için Saadet Partisi’nin çatısı altında Hüseyin Ayaz ile birlikte işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyarız.’ Açıklamaları yapan Zafer Mutlu, sadece 9 gün sonra bambaşka bir açıklama yaptı. Bugün 19 Mart tarihinde yaptığı açıklamada; ‘Bugün Kocaeli’nin en güzel ilçesi Başiskelemiz, bunun yüzünden bir merkezi olmayan, beldeler arası alternatif yol bağlantıları tesis edilmeyen, çarpık yapılaşan, kontrolsüz büyüyen, doğası tahrip edilen, çok hızlı nüfusu arttığı için trafik sorunu yaşayan ve yetersiz altyapısı dolayısıyla sürekli elektrik kesintisi yaşayan bir yer olmuştur. Bu kişinin tekrar başkan olması ‘5 yıl dinlendin, gel şimdi yarım kalan işini bitir. Bu ilçeyi mahvet’ demektir. Bu kişiyi bırakın tekrar başkan yapmayı, bir oy bile vermek bile yazıktır, vebaline ortak olmaktır’ ifadelerini kullandı.

10 MART’TA, HÜSEYİN AYAZ İLE İŞBİRLİĞİ YAPMAKTAN BÜYÜK MEMNUNİYET DUYARIZ AÇIKLAMASI YAPAN MUTLU İÇİN, 9 GÜNDE NE DİĞİŞTİ?

ZAFER MUTLU’NUN, 10 MART TARİHİNDE YAPTIĞI AÇIKLAMA

Mutlu, Saadet Partisi çatısı altındaki bir seçim işbirliğinden memnun olacağını kaydederek şu ifadeleri kullandı:

MEMNUNİYET DUYARIZ

“Saadet Partisi Başiskele’de bizim adaylığımız altında çok iddialı bir pozisyonda. Hatırlarsınız bir önceki genel seçimde %36 oranında bir oy almayı başarmıştık. İlçemizin, Başiskele’nin geleceği için Saadet Partisi’nin çatısı altında Hüseyin Ayaz ile birlikte işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyarız.

O zaman Zafer Mutlu’ya soralım, 9 günde ne değişti?

 

 

 

Yorumlar: 2

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

53 − 52 =

  1. Ne değiştiği ortada, baktı ki seçilme ihmali kalmadı, karalama kampanyası ile 3-5 oy devşirme hevesine düştü belli ki

  2. Zafer mutlu denilen Adam kim ki Hüseyin Ayaz başkanımız onun partisine katılsın . Seçimden seçime çıkan ne udugu belirsiz biri.