‘Gölcük’e Çağrı’

 

Taraftar, futbolun belki de en önemli unsurlarından biridir. Birlik beraberlik olan hangi ortam keyifsiz olur ki? Futbolcu bile başka bir özgüvenle çıkar sahaya. Başrolünü üstlendiği oyunu keyifli hale çevirmek için elinden gelenin fazlasını koyar ortaya. Bir nevi karakterini yansıtır aslında. Gölcükspor, geçen sezona oranla daha az sorun ve sıkıntı ile başladı sezona. Kadroda büyük bir revizyona gidildi. Birçok isimle yollar ayrıldı. Yerlerine ise ince eleyip sık dokunularak nokta transferler yapmaya çalışıldı. Aslında zor bir durum bir anda bu kadar çok değişikliğin takımda vereceği reaksiyon merak konusu idi. Nitekim sezon öncesi yaptığı hazırlık maçlarından sonra ‘takım iyi, iş yapar’ kelimeleri kulağa hoş gelmeye başladı. Aslında geçen sezondan daha güzel bir ortam oluşturuldu. Yönetiminde yapmış olduğu bazı eksiklikler en az noktaya indirilince keyifli bir ortam oluştu. Geçen sene Gölcükspor kulüp başkanlığını üstlenen Av. Ahmet ŞAHİN,  sezon içinde takım içerisindeki olumsuzluklardan epey bir şikayetçiydi. Birçoğuna sebep kendi ve yönetim kurulu olmasına rağmen birtakım şeylerin önüne bir türlü geçilememişti. Nitekim sezon sonunda da şampiyonluk paralosı ile çıkılan yolda play-off’a kalamamanın üzüntüsü yaşanıyordu. Geçmiş sezona daha fazla takılmayarak önümüze bakmak daha doğru olacak galiba. Bu sezon Gölcükspor’a çok güveniyorum. Herşeyini takıma adayan çalışkan bir başkan görüyorum. İç karışıklıktan arınmış bir takım görüyorum. Her şey on numara bir eksik dışında… O da ‘Taraftar’

Geçtiğimiz hafta sonu gördük Kocaelispor gerçeğini. Evet Kocaelispor sevgisi hepimizde vardır. Bir semboldür Kocaelispor bizim için. Ama Gölcükspor’tan öte değildir benim için çünkü ben Gölcüklüyüm, Gölcüksporluyum ve Gölcük’te yaşayan bir çok kişi Gölcüksporlu olamasa da bir borç bilmeli bu durumu kendine.

Kocaelispor maçlarına gidenlere sesleniyorum buradan. Tabi ki gidin. Semboldur Kocaelispor ama bu durumda geçerli olan Gölcükspordur. İnsanlardaki lafla gelen ‘aman Gölcükspor mu’? Yaka silkmek hastalığını anlamış değilim ve anlamakta istemiyorum. Başarı bekleyenler kaç maçına gidiyor acaba Gölcükspor’un? Ben kendim şahsen gidiyorum benim yayın koordinatörüm Caner UZUNER gidiyor, Genel Yönetmenim Yılmaz DEĞİRMENCİ’de. Biz Gölcük Vizyon Gazetesi olarak 3 kişi hep oradayız. Gölcükspor’un maçlarını analiz ederiz, her gün spor sayfamızda bir Gölcükspor haberi olur. Gölcük’te kaç gazete var? mı desem daha doğru olur, yoksa Gölcükspor’un hem iç hem dış saha maçlarına gidip haber yapıp servis eden kaç gazete var? mı demek daha doğru olur. Ben gölcük Vizyon gazetesinin sahibi olarak basında yer alan meslektaşlarımı da o stad da görmek istiyorum. Bizler Gölcüğün sesiyiz, birlik ve beraberlik içinde biz bu çağrıları yaparsak ben o stadın daha dolu daha keyifli ve kaybedilmesi daha zor ambiansa dönüşeceğine inanıyorum.

Ben her zaman doğru bildiğimi, inandığımı söylemekten çekinmeyen biri oldum. Başarıyı her zaman alkışlamayı seviyorum, yanlış gördüğümü de, hataları da gün yüzüne çıkarmayı bir o kadar çok seviyorum. Sıra onlara da gelecek.

Şimdi ise, Ahmet Şahin’e dışardan baktığımda geçen bir sezonda Gölcükspor’un bir kayıp içerisinde olmadığını görüyorum. Her zaman kendini yenileyen izlenimlerime göre çok zeki ve projeler üretebilen bir spor adamı. Bakıyorum geçen yıldan bu zamana büyük bir değişim görüyorum. Gölcük esnafına kendini sevdirdiğini düşünüyorum. Bir yerlerde kahve içerken, bir yerlerde sohbet ederken görüyorum. İnsanları kucaklayan halini ve Gölcükspor’a yakışan bir başkan olduğunu düşünüyorum. Bunlardan bahsederken geçen sezon başlarında aldığı eleştirileri bilen biri olarak bütün olumsuz eleştirileri kendinde toparlayıp düzeltip, onarıp olumlu hale dönüştüren Gölcüklülerin sevdiği ve benimsediği bir başkan oldu. İnanmış, genç, dinamik, başarıya heyecanlı bir başkan, bu sene onun ve ekibinin gözünden belli oluyor gelecek başarı. Bende şahsım adına bir Gölcüklü olarak takımım Gölcükspor’a başarılar diliyorum.

İlçemizin Takımı’na öncelik verip sahip çıkalım. Bir tane topçu adı bile bilmeden öyle yaka silkmek kolay, Gölcükspor’un adını duyunca. Gölcüklüysen takımına sahip çıkacaksın. Kelimelerinizle zarar vermekten vazgeçin artık. Öyle Kocaelispor’un maçlarına gidip selfiee yapmakla olmaz bu işler. Birlikten kuvvet doğar.

Gölcük’ün Takımı GÖLCÜKSPOR’DUR…

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 + = 88