BAŞKAN ELLİBEŞ BİZİ UNUTMADI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçemizde 8 yıldır aralıksız yayın hayatını sürdüren Gölcük Vizyon Gazetesinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti. Ziyaretinde başkana AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Ateş, Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, Gölcük’ün duayen ismi Adem Ellibeş ve AK Parti eski İl Yönetim Kurulu üyelerinden, Gölcükspor’un eski genel kaptanı Musa Şenol eşlik etti.

Başkan Ellibeş  ziyaretinde, “8 yıl ne çabuk geçmiş, sanki daha dün açılış kurdelasını kesmiştik. Kuruluşundan bu yana ilçemiz basın sektörüne öncülük eden ve haberleriyle okura farklı bir habercilik anlayışı yaşatan, Gölcük’ün evladı olan Tuğba Zeren’in önderliğinde  Gölcük  Vizyon Gazetesi saygın gazeteciliği ile ilerliyor. Çağın en dinamik mesleklerinden birisinin de gazetecilik olduğunu kaydeden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bu mesleğin de insanlara haber ve bilgi sağlamak gibi çok yönlü bir görevi olduğunu ifade etti.

“EMEĞİ GEÇENLERİ VE GAZETE ÇALIŞANLARINI KUTLARIM”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ziyaretinde “Basın kuruluşları toplumu bilinçlendiren, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde büyük bir role sahiptir. Gazetenizin de bu bilinç ve anlayış içerisinde 8 yıldan buyana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Kuruluşundan bu yana ilçemiz basın sektörüne öncülük eden okura farklı bir habercilik anlayışı yaşatan Gölcük Vizyon Gazetesi 8 yıl önce çıktığı yolda belirlediği yenilikçi, dinamik, saygın, cesur gazetecilik rotasında durmadan ilerliyor. 8 yıllık süreçte çok zorlu koşullarda halkın sesi ve nefesi olma çabasının içindedir.   Gölcük Vizyon Gazetesinin 8.  kuruluş yıl dönümü nedeniyle Gazetenin imtiyaz sahipleri Tuğba Serkan Zeren çifti ve  gazete çalışanlarını kutlar, başarılarla dolu nice yıllar dilerim” ifadelerine yer verdi.

 “ÖZLEDİM DEDİ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş “İçinde bulunduğumuz süreç itibariyle, pandemi sürecinde alınan kararlar ve  uygulanması  bizim vatandaşlık görevimiz.  İnşallah en yakın zamanda bu hastalıktan kurtulacağız, umudumuz ve dileklerimiz o yönde.  Ben hemşehrilerimi onlara  dokunmayı, onlarla sohbet etmeyi, halini hatırını sormayı, derdini dinlemeyi çok özledim, ben  gerçekten herkesi özledim” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tuğba Zeren, “AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e, “Sevgili başkanım yoğun çalışma temponuzda, bizleri hatırlamanız ve zaman ayırıp ziyaret etmeniz beni ve çalışma arkadaşlarımı onure etmiştir dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanım Çetin Seymen, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Ateş, Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, Gölcük’ün duayen ismi Adem Ellibeş ve AK Parti eski İl Yönetim Kurulu üyelerinden, Gölcükspor’un eski genel kaptanı Musa Şenol’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 6 =