27 YILI GERİDE BIRAKTILAR

Toplumun temelini oluşturan evlilik kurumu, onu oluşturan bireylerin mutluluğu ve birbirlerine bağlılığı sayesinde güçleniyor. Bugün 27 yılını geride bırakan İlknur ve Yılmaz Değirmenci uzun ilişkinin sırrını önce saygı sonra sevgi diye yorumluyorlar.

Evet kentimizin en iyi gazetecilerinden biridir Yılmaz Değirmenci, kendisini bizim camiamızda sevmeyen yoktur. Hem mesleki bilgisi hem de insani yönüyle, hatırnazlığı ve vefasıyla tüm dostları tarafından sevilen ve sayılan bir isimdir.

Bugün 25 Ağustos İlknur ve Yılmaz Değirmenci için özel bir gün. 27 yıl önce bugün evet demişler birbirlerine, o günden bu güne de hiç ayrılmamışlar bir hayatı beraber sırtlamışlar. 27 yılın sırrına ise önce saygı diyorlar ve ekliyorlar, zaten sevmezsen bir ömrü kimseye feda etmezsin diyorlar.

Evliliği herkes kendine göre yorumluyor,  kimisi için evlilik bir tür engelli koşu. Atlatılıp geride bırakılan her yıl çiftlerin sabrının denendiği bir engel. Bu yüzden belli dönemlere isim veriliyor.  Örneğin 25’inci yıl ‘‘gümüş yılı’’, ellinci yıl ‘‘altın yılı’’ diye yorumlayan da var.

Velhasıl Allah sevdiğinizi sizden almasın. Bizim üstadımız gazeteci büyüğümüz Yılmaz abimize, ona gözü gibi bakan hayat arkadaşı İlknur ablamıza mutluluklarının huzurlarının devam etmesini diliyoruz. Nice Altın Yıl’ı görmeniz dileğiyle, evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun diyorum.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 2 =