GÖLCÜK GÜMÜŞHANE GENÇLİĞİNE YENİ BAŞKAN

İlçemizin aktif sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Gölcük Gümüşhaneliler Derneği gençlik kollarında yeni oluşuma gitti ve başkanlığa ise Ahmet Eren getirildi. Eren yeni yönetimini de belirlerken, “Artık çalışma vakti” dedi.

İlçemizin aktif sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Gölcük Gümüşhaneliler Derneği gençlik kollarında yeni oluşuma gitti ve başkanlığa ise Ahmet Eren getirildi. Eren yeni yönetimini oluştururken, ilk toplantısını da gerçekleştirdi. İlçemizde geniş bir kesim tarafından sevilen ve 1990 doğumlu olan Ahmet Eren, esnaflık yapıyor ve Gümüşpak Temizlik firmasını işletiyor.

YÖNETİMDE ŞU İSİMLER YER ALDI

Eren’in başkanlığında ki yeni yönetimde ise şu isimler yer aldı: “Bahadır Kaya, Ahmet Balaban, Yasin Yılmaz, Emre Kuş, Erdoğan Ekiz, Faruk Ekiz,  Havvanur Ece, İsmail Ece, Mehmet Ekiz, Mert Kaymak, Meryem  Koç, Mücahit Bayır, Muhammet Eren, Muharrem Ekiz, Resul Ekiz, Sefa Yakut, Selami Boz ve Selda Yalçınkaya.

ARTIK ÇALIŞMA VAKTİ

Eren gazetemize yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “Gölcük Gümüşhaneliler Derneği’nin yeni gençlik kolları yönetimi oluşturmuş bulunuyoruz. Gayet geniş ve başarılı olacak bir ekip kurduk. Ben ve arkadaşlarım bundan sonraki süreçte daha da aktif olacağız ve ilçemiz adına güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Artık çalışma vakti” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 5