KOCAMAN; GENÇLERİMİZ YOLUMUZU AYDINLATIYOR

Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Sevgili Gençler, Siz bizim umudumuzsunuz, bizim geleceğimizsiniz bizim kaldığımız yerden siz devam edecek bu memlekete en çok siz hizmet edeceksiniz” açıklamasında bulundu.

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Biz Bize” Gençlik Buluşmaları kapsamında Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Okulun konferans salonunda gerçekleşen söyleşide Başkan Kocaman, öğrencilerle istişare yaparken isteklerini be hedeflerini dinledi.

 

HER ZAMAN SİZİNLEYİM

İlçemizde yapılan veya yapılmasını istediğiniz projeleri sizlerin gözünden görmek istiyoruz diyen Başkan Kocaman “Sizler bizim yolumuzu aydınlatan ışıklarsınız. Hayat hızla değişmektedir. Kartepemizde nelerin yapılmasını istersiniz bunları öğrenmek için buradayız. Kartepe Belediyesi olarak Ketenciler Gençlik Kampımızı yeniden dizayn ediyoruz. Kısa sürede bitmesi sonrasında sizleri orada misafir etmek isteriz. Sizlerin hayata atılmanızda gereken desteği sonuna kadar verdik vermeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

HAYALLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN

“Başarılı olmak demek, görevinizi en iyi şekilde yerine getirmektir” diyen Başkan Kocaman “Kendinize inanın ve güvenin. Hayatınızın en önemli anahtarı çalışmaktır. Hayatla mücadele etmeyi öğrenmelisiniz. Sizler kendinizi geliştirmelisiniz. Asla hayallerinizden, hedeflerinizden vazgeçmeyin. Zamanınızı boşa harcamayın. Herşey için zaman bulabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

 

ÜCRETSİZ İNGİLİZCE EĞİTİMİ

“Sizler büyüdüğünüz zaman İngilizce bilmeyenden belediye başkanı olmayacak” diyen Başkan Kocaman “Global anlamda dünya ile entegre olmak için İngilizce bilmeniz çok önemlidir. Bunun için Kartepe Genç Akademi bünyesinde ücretsiz İngilizce eğitimi verilmektedir. Bir okul düzeni şeklinde verilen eğitimlerde öğrenciler ücretsiz İngilizce öğreniyorlar. Sizlerde buradan faydalanabilirsiniz. Burada 750 gencimiz eğitim alıyor” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 89 = 97