Gölcükspor Top Başın yaptı

Lig 3 Grupta İlçemizi temsil edecek olan Gölcükspor 2018-2019 Sezonu için top başı yaptılar.

3 Lig 3 Grupta İlçemizi Temsil edecek olan Gölcükspor 2018-2019 Sezonu için Değirmendere Yalı Evlerinde öğlen yemeği sonrasında Kavaklı’da bulunan Tesislerde bir araya gelerek top başı yaptılar.
Değirmendere Yalı Evlerinde Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi tarafından verilen öğlen yemeğine Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Teknik Heyet futbolcular katıldılar.

Gölcükspor Sportif Direktör Ömer Faruk Uzuner, Teknik Direktörü Taner Güller, yardımcısı Doğan Baykuş, Kaleci Antrenörü Fevzi Tuncay, Kondisyoner Deniz Şahin Kulüp Başkanı ve yönetimi katılırken Gölcükspor futbolcular öğlen yemeğinde bir araya geldiler.

Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin “Gölcük Belediyesi GÖLAŞ Genel Müdürü Murat Eker Gölcükspor’un top başı öncesinde Yalı Evlerinde bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum” dedi. Gölcükspor Futbol takımı öğlen yemeğinden sonra Kavaklı Tesislerindeki idman sahasında ilk idmana Teknik Direktör Taner Gülleri ve ekibi nezaretinde başladılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 4 = 7