Gölcük ‘90+4’de güldü

3.Lig 3.Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, 9. hafta mücadelesinde konuk ettiği Nevşehir Belediyespor’u, İsmail Yüksek’in uzatma anlarında attığı golle 1-0 mağlup ederek kötü gidişe son verdi

Ligde ilk 8 haftada beklentilerin altında performans sergileyen Gölcükspor, 9. hafta maçında Gölcük Şehir Stadı’nda grubun iddialı ekiplerinden Nevşehir Belediyespor’u konuk etti. Oyuna temkinli başlayan Taner Gülleri’nin öğrencileri, golsüz tamamlanan ilk yarının ardından ikinci devrede daha etkili bir oyun ortaya koydu.

Peş peşe oyuncu değişiklikleri ile oyuna hareket getiren Taner Gülleri’nin bu hamleleri takımı olumlu etkiledi. Yorulan rakibi üzerinde son ana kadar baskı kuran Kırmızı Siyahlılar, aradığı golü 90+4’te buldu. Bu dakikada sahneye çıkan genç oyuncu İsmail Yüksek kaydettiği gol ile galibiyete uzanan Gölcükspor, 3 haftalık aranın ardından galibiyetle tanıştı ve rahat bir nefes aldı.

GÖLCÜKSPOR: 1 NEVŞEHİR BLD SPOR: 0

STAT: Gölcük Şehir Stadı

HAKEMLER: Emre Kaan Çalışkan***, Abdurrahman Atabay***, Recep Güneş***

GÖLCÜKSPOR: İlyas **, Barış**(Dk.88 Barış *), Furkan***, Emre **, Volkan Özcan**, Kadir Turhan**, Akın **, İsmail Yüksek**, Sercan **(Dk.73 Yücel *), Selim Dedekoç***,  Oktay Pop*(Dk.70 Alihan*)

NEVŞEHİR BLD SPOR: Murat **, Muhammed **, Tolgahan Mulla **, Youssef **(Dk.82 İlker*), Ergun Cengiz**,  Emre F**(Dk85 Emre *), Onur**, Raif Uzuner**, Tugay Yıldırım**, Oktay Gümüş**, Okan Duran**

GOLLER: Dk.90+4 İsmail Yüksek

K.KART: Raif Uzuner

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 12 = 17