EYT BÜYÜK MİTİNGE HAZIRLANIYOR!

Hükümetin “Gündemimizde yok” açıklamalarına tepki gösteren Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) İstanbul’da büyük bir mitinge hazırlanıyor.

17 MART PAZAR

Ankara’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ni ve çevresini hınca hınç dolduran EYT’liler şimdi İstanbul Maltepe Meydanı’nda milyonlarla buluşmayı hedefliyor. EYT’lilerin seçimlerde önce İstanbul’da yapmak istediği mitingin tarihi de belli oldu. Dernek, 17 Mart Pazar günü Maltepe Meydanı’nda miting yapmak için İstanbul Valiliği’ne ve İstanbul Emniyeti’ne resmi başvurularını iletti.

MİLYONLARLA BULUŞACAKLAR

Diğer illerde ve son olarak 10 Şubat’ta Ankara’da yaptıkları eylemin ardından artık toplantı salonlarına sığmadıklarını vurgulayan EYT SYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak, İstanbul’da milyonlarla buluşacaklarını söyledi. İzinle ilgili olarak bir sorun çıkmaması halinde 81 ilden gelecek olan bir milyondan fazla EYT’linin 17 Mart 2019 pazar günü saat 12:00 ile 15:00 arasında Maltepe miting alanını doldurması bekleniyor.

KOCAELİ EYT´NİN HEDEFİ ÇOK YÜKSEK

Kocaeli Başkanı Naim Avcı ise daha önceden yaptığı açıklamalarda Kocaeli’nin 200 bin kişiyle mitinge hazır olduğunu ifade etmişti. Yani EYT Kocaeli’nin hedefi çok yüksek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1