RAKETİ KAP GEL HEYECANI TAMAMLANDI

Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Spor ve Gençlik Müdürlüğü’nün organize ettiği “Raketini Kap Gel Turnuvası” büyük bir heyecana sahne olan final maçlarıyla tamamlandı. 6 kategoride dereceye giren sporcular İstanbul’da yapılacak finallere katılmaya hak kazandı.  

Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Spor ve Gençlik Müdürlüğü’nün organize ettiği “Raketini Kap Gel – Marmara Belediyeleri Masa Tenisi Turnuvası” Gölcük ayağı, 114’ün üzerinde sporcunun katılımıyla yapıldı.

FİNALLER 18-19 HAZİRAN’DA İSTANBUL’DA

Büyük heyecana sahne olan turnuvanın büyükler final maçını, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük İlçe Spor Müdürü Hasan Ceyhan ve davetliler birlikte izlediler ve sonrasında da ödül töreni yapıldı.

Kaymakam Karabulut, Başkan Sezer ve Başkan Seymen, 6 kategoride dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini taktim ettiler. Ayrıca; maçın hakemlerine de günün anısına madalya takıldı.

“Raketini Kap Gel Turnuvası” Gölcük ayağında ilk ikiye giren sporcular, 18-19 Haziran tarihlerinde İstanbul Sultanbeyli’de yapılacak finallere katılma hakkı kazandı.

RAKETİNİ KAPIP GELEN TÜM SPORCULARIMIZA TEBRİKLER

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Raketini Kap Gel – Marmara Belediyeleri Masa Tenisi Turnuvası” Gölcük ayağı, 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda 6 kategoride, 114 sporcumuzun katılımıyla tamamlandı. Heyecan dolu büyükler finalini, Gölcük Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen ile birlikte izledik. Turnuvada dereceye giren ve katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, Sultanbeyli’deki finallerde başarılar diliyorum. Hakemler başta olmak üzere organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

BÜYÜK ERKEKLERDE DERECEYE GİREN SPORCULAR

1- AKİF ERCENİK

2-HÜSEYİN BALTA

3-SALİH SALMAN

 

YILDIZ VE GENÇ ERKEKLERDE DERECEYE GİREN SPORCULAR

1- FATİH ERKURT

2- RAŞİT FURKAN BÜYÜKÖZER

3- SEMİ MERCAN

 

MİNİK VE KÜÇÜK ERKEKLERDE DERECEYE GİREN SPORCULAR

1- MURAT EMİR ERSAN

2-BERAY ZORLU

3- BUĞRA UÇARER

 

MİNİK VE KÜÇÜK BAYANLARDA DERECEYE GİREN SPORCULAR

1-NİSANUR ARAT

2-ZEYNEP DİDAR BÜYÜKÖZER

3- SUDENAZ TAŞDAN

 

YILDIZ VE GENÇ BAYANLAR DA DERECEYE GİREN SPORCULAR

1-İLAY ŞERBETÇİOĞLU

2-ZÜLEYHA TAŞLITEPE

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + = 15