GÖLCÜK’E YERLEŞEN DEPREMZEDELER EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLANIYOR

“SİZİ EN İYİ GÖLCÜK ANLAR”

Gölcük Belediyesi kendi bünyesinde personelleri ile oluşturduğu Deprem Vefa Yardım Ekipleri ile ilçeye yerleşen depremzedeleri ikametlerinde ziyaret ederek taleplerine yönelik çözümler üretiyor.

Gölcük Belediyesi, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinin ardından ilçeye yerleşen depremzede vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek adına Deprem Vefa Yardım Ekipleri oluşturdu. Belediye bünyesindeki personellerden oluşan ekipler, ilçede misafir olan yaklaşık 3600 depremzede vatandaşı kaldıkları evlerde tek tek ziyaret edip, taleplerini öğrenerek, çözümleri için de gerekli koordinasyonu sağlıyor. Ekipler, gelen talepler doğrultusunda ilk olarak 2 depremzedeye manuel engelli sandalyelerini evlerinde teslim ettiler.

DEPREMZEDELERİN TALEPLERİ KAYIT ALTINA ALINIYOR

Ekipler ayrıca Gölcük Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün hazırladığı özel yazılım ile de; depremzede misafirlerin bilgilerini, taleplerini ve yapılanları kayıt altına alarak, sistemli bir çalışma yapıyor.

GÖLCÜK MİSAFİRLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLIYOR

İlçedeki tüm depremzedeleri en iyi şekilde misafir etmek için çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde ekiplerimizle birlikte yaraları sarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deprem bölgesinden gelen misafirlerimiz için de belediyemiz bünyesinde Deprem Vefa Yardım Ekipleri oluşturduk. Depremzede misafirlerimize destek olmak isteyen değerli hemşehrilerim; Başkan Yardımcım Fikret Ormancıoğlu’na ulaşabilirler” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 8