BAŞHEKİM PEHLEVAN’I MUTLU EDEN MESAJ

 

 

 

 

 

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi ve aynı zamanda da Kadın Doğum Uzmanı olan Yüksel Pehlevan eski hastasından gelen mesajı facebook sayfasından paylaştı. Pehlevan bu mesaj karşısında çok mutlu olurken, olay gerçekten çok konuşulacak ve bir hayli ilginç.

 

 

 

 

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi ve aynı zamanda da Kadın Doğum Uzmanı olan Yüksel Pehlevan eski hastasından gelen mesajı facebook sayfasından paylaştı. Mesaj ve yaşanan olay gerçekten herkese ders olacak nitelikte. Pehlevan 12 sene önce yaşanan olayda bir hastasına kürtaj yaptırmayın uyarısında bulunmuş ve sonrasında o çocuk Dünya’ya gelerek 25 bin öğrenci arasında bursluluk sınavında birinci olmuş. Bu durum karşısında çok mutlu olduğunu ifade eden Pehlevan o mesajı sosyal medya sayfasından paylaşmış.

İŞTE PEHLEVAN’IN HASTASININ O MESAJI

Bir hastamın mesajı beni çok mutlu etti: “Çok değerli hocam sizlere canı gönülden teşekkür ve de minnet borçluyuz.  12 sene önce Cumhuriyet parkındaki özel muayene hanenizde bir kurtaj olayı için asla onay vermemiştiniz ki anne adayına da bu çocuğu aldırmayın belki geleceğiniz olur demiştiniz. Şu an o prensesimiz 25 bin öğrenci arasında bursluluk sınavında birinci oldu. Sizlerin sayesinde hocam Allah her daim yolunuzu açık etsin sn başhekimim saygılar minnettarız sizlere”

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 − = 71