Necmi KOCAMAN’DAN ESNAFINA MESAJ

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Ahilik Haftası’nın kutlu olmasını dileyerek, “Bu şehre hizmet eden bütün esnaflarımızın tamamından bizler razıyız. Onların da bizden razı olacağı en güzel en kalbi kadim duygularımızın her gün her nefeste yaşaması için canla başla çalışıyoruz” dedi.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Ahilik Haftasının hayırlı olmasını dileyerek, “Ahilik bizi biz yapan güzel bir değerimiz, özümüz. Ahilik demek kardeşlik demektir, Ahilik demek kalite demektir, dürüstlük, dayanışma ve hoşgörü demektir. Ecdadımızdan bize gelen bir güzelliktir, hayata bakıştır Ahilik” diye konuştu.

Anadolu topraklarında, yüzyıllardır kardeşlik bilincini canlı tutan Ahilik teşkilatının, bugün de çok iyi anlaşılması gerektiğini ifade eden Kocaman, Ahilik ilkeleri ile tüm dünyada huzur, güzellik, zenginlik ve dayanışmanın hakim olabileceğine dikkat çekti.

Başkan Kocaman, “Ecdadımızın ortaya koymuş olduğu Ahilik anlayışını şehrimizde ve ülkemizde daha çok bilinip yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için bugüne kadar birlikte çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 “ALIŞVERİŞLERİNİZİ ESNAFTAN YAPIN”

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, esnaf sanatkarın ekonominin temeli olduğunu belirterek,” Her zaman kalkınmanın taşıyıcı unsuru olan esnaf ve sanatkarımız, milletimizin dirliği ve birliği için de adeta bir harç görevi üstlenmektedir. Sizlerden de ricam, alışverişlerinizi, sermayesiyle, kimliği ile yerli ve milli olan esnaf ve sanatkarımızdan yapmanız. Güçlü Türkiye, Güçlü Esnaf olma yolunda bizlere, verebileceğiniz en büyük destek bu olacaktır.” dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 5