DERNEK BAŞKANI AYHAN, BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğünden Arge ve Koordinasyon Şefi Yakup Kocabıyık ve Arge Organizasyon Sorumlusu Rahman Ateş Kocaeli’nde ki STK’ları makamlarında ziyaret ederek hizmetleri hakkında bilgi verip, STK’ların taleplerini dinliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğünden Arge ve Koordinasyon Şefi Yakup Kocabıyık ve Arge Organizasyon Sorumlusu Rahman Ateş, Gölcük’ün aktif Derneklerinden Gölcük Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler. Kocabıyık ve Ateş, Gölcük Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği Dernek Başkanı Ali Ayhan, Dernek Muhasibi Tuncay Kocatürk, Dernek üyesi Zeynel Abid Ayhan  tarafından karşılandılar.

STK’ların kurumsal yapılarının ve faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik olarak işbirliği ve iletişimin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapılan ziyarette, bilgi verilirken Gölcük Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin de talepleri alındı.

Gölcük Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği Dernek Başkanı Ali Ayhan; “Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İş birliği ve bilgi alışverişi derneğimiz adına son derece kıymetlidir. Derneğimiz adına ziyaret son derece verimli geçmiştir. Bizleri bu imkanları sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir Büyükakın’a, bilgi paylaşımı ve taleplerimizi dinlerken sağduyulu olan duruşlarından  Arge ve Koordinasyon Şefi Yakup Kocabıyık ve Arge Organizasyon Sorumlusu Rahman Ateş’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 71 = 74