CHP’DE KADININ ADI YOK!

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı dün saat 17.30’da Gölcük seçim bürosunun açılışını büyük bir kalabalık ve coşku ile gerçekleştirdi.

Program akışında konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, oldukça önemli mesajlar verdi. Büyükakın; “Gebze’de programdaydım, Mehmet abi burayı açacağını söyleyince buraya gelmeden olmaz dedik. Gebze’den biraz bahsedersem, Gebze’de Muhalefet telaşa düşmüş. Gebze’deki muhalefetin haline baktım, telaşa başlamışlar. Bir adayları var, Gebze ile yatıp Gebze ile kalktıklarını söylüyorlar. İktidarımızın yaptığı ne kadar hizmet varsa sahiplenen sahte kahramanlar, tutuşmuş durumdalar. Cumhurbaşkanımıza oy verin de bir oy da bana verin, vekil olayım diyorlar. Telaşa düşmüşler. Yerli adayları yok” açıklamalarını yaptı.

CHP’DE KADININ ADI YOK!

Başkan Büyükakın sözlerinin devamında muhalefette kadın adaylarının 5. Sıra da ve tek aday olmasından yaptığı eleştirilerine şöyle devam etti ; “Bugün iki genel başkan da Kocaeli’yi ziyarete gelmişler. Şimdiden derde düşmüşler, niye İzmit’te program yapıyorsunuz da Gebze’de yapmıyorsunuz diyorlar.

Gebze’de bir kadını beşinci sıraya koymuşlar, CHP’de kadının adı yok. Bizde seçilecek yerden iki kadın adayımız var, bir dahaki sefere inşallah Berna’yı da yollayacağız. Biri çıkmış Cumhurbaşkanı sözünden döndü diyor. Sen yolundan dönmüşsün. 14 Mayıs’ta önce dünya liderini, Türkiye’nin liderini, dünya mazlumlarının umudunu, Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçene kadar ne ıslanmaktan ne de yorulmaktan korkacağız. Zafer inananlarındır” sözleriyle CHP’nin kadın adaylarına haksızlık yapıldığının altını çizdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 61 = 70