MART 2019 SEÇİMLERİNDE BAŞKANLIĞA ADAY

 

Gölcük Belediyesi’nin Yazlık Ilıca, Yüzme Havuzu, Tarihi Yalı Evleri ve Erikli Tepe Tabiat Parkı’nın müdürlük görevlerini sürdüren Tayfun Gündüz, Mart 2019’da yapılacak  Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) seçimlerinde başkanlığa aday olacak.  Hayatı başarılarla dolu Gündüz’ün bu adaylığı ilçemizde ve ülke genelinde ses getireceğe benziyor.   

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi GÖLAŞ bünyesinde bulunan Yazlık Ilıca, Yüzme Havuzu ve beraberinde de belediyenin yeni projeleri Tarihi Yalı Evleri ile Erikli Tepe Tabiat Parkı’nın müdürlük görevlerini sürdüren, ilçemizde geniş bir kesim tarafından sevilen ve sayılan Dünya genelinde yapılan çeşitli yarışmalar da şampiyonlukları bulunan ödüllü ahçı Tayfun Gündüz önemli bir adaylığa hazırlanıyor. Mart 2019’da yapılacak Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) seçimlerinde başkanlığa aday olacak.

 

 

 

 

DÜNYA’DA BİR ÇOK DERECESİ VAR

24 yıl astsubay olarak ülkesine hizmet eden Tayfun Gündüz emekli olduktan sonra bir çok işletme de müdürlük görevini üstlenmiş. 2012 ‘de ve 2014’de Londra’da yapılan yarışmalarda Dünya Gıda Güvenliği ve Hijyen dalında Dünya Şampiyonu olmuş, Dünya Ahçılık Şampiyonalarında da altın madalyalar kazanıp, göğsümüzü kabartmış, adını tüm Türkiye’ye duyurmuştu.

 

 

 

 

“DÜNYA PROTOKOLÜNE SUNUM YAPTIM”

Gündüz gazetemize yaptığı açıklamada, “Beş altı yılı Genel Kurmay olmak üzere 24 yıl Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görev yaptım. Bu sürede 5 ayrı Cumhurbaşkanına ve yabancı ülke Cumhurbaşkanlıklarına sunum yapma imkanı buldum. Dünya protokolüne sunum yaparken de büyük bir tecrübe edinmiş oldum. Bu sürede bir çok yarışmada şampiyonluklar kazandım. Yayınlanmış üç tane yemek kitabım var. Bu kitapların gelirlerini de hiç bir ücret almadan silahlı kuvvetlerimize bağışladım. Bu da benim için bir gurur vesilesidir” dedi.

 

 

 

 

HEDEFİ YENİ AŞÇILAR YETİŞTİRMEK

Aynı zamanda  Dünya Aşçılar Birliği’nin diplomalı jürisi ve Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği’nin başkanlığı görevini sürdürüyorum diyen Gündüz ayrıca şu bilgileri verdi: “Dünya’nın bir çok ülkesinde Rusya, İngiltere, Almanya, Hırvatistan, Bosna, Makedonya, Romanya, Tayland, Vietnam, Katar, Bahreyn gibi ülkelerde jürilik yaptım. Yetiştirdiğim bir çok aşçı şuan yurt dışında büyük işletmelerde hizmet veriyor. Yeni aşçılar yetiştirip, ülkemizin adını en iyi şekilde duyurmak istiyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

YALI EVLERİNİ MARKA YAPACAĞIZ

Bu tecrübelerimi Gölcük Belediyesi GÖLAŞ’ın işlettiği Değirmendere Tarihi Yalı Evleri’nde de sürdürmek hedefindeyim diyen Gündüz, “Gölcük halkına en iyi hizmeti sunmak, güzel sunumlar yapmak üzerine çalışıyoruz. Türkiye genelinde tanınan bir marka oluşturmak için yola çıktık. Ayrıca Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesisleri’nin de 5 yıldır müdürlüğünü yürütüyorum. Tesisimizde memnuniyet oranı çok yüksek yüzde 95’ler de diyebiliriz. Yalı Evlerinde hafta sonu yaptığımız açık büfe kahvaltılar da çok büyük ilgi görüyor. Uygun fiyat, kaliteli ve hijyenik hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizde bu imkanı veren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

 

 

MART 2019 SEÇİMLERİNDE BAŞKANLIĞA ADAY

Gündüz sonra olarak Mart 2019’da yapılacak Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu’nun (TAŞFED)seçimlerine değindi. Bu seçimlerde başkanlığa aday olup, bu tecrübemi ülkemiz için kullanmak istiyorum. Hedefim tabi ki aşçılık mesleğini etkin noktaya getirip, başarılı aşçıların yetişmesine vesile olmak. Çalışmalarımız devam ediyor. Başarılı olacağıma inanıyorum diyerek sözlerini noktaladı. ÖZEL HABER: SERKAN SIDAL

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =