CHP İL BAŞKANI YILDIZLI; KOCAELİ YARIM KALMIŞ PROJELER ŞEHRİ

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve yönetimi, Gölcük CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve CHP’nin Gölcük’te ileri gelenleri bugün gazetemizi ziyaret etti.

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı; “Bugün Gölcük’teyim. Gölcük’ü gezeceğim, Çarşamba pazarına gideceğim, vatandaşı dinleyeceğim, çünkü vatandaşı dinleyebileceğiniz en iyi yer pazarlardır. Orada tüm sıkıntılar ortada, insanlar pazar yapamaz hale geldi. 20 küsür yıllık iktidar güvenini ve  enerjisini kaybetti. Bu açık ve net. Gölcük’e ayak bastım ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile karşılaştım, kendisini pazara davet ettim” dedi.

Yıldızlı sözlerine şöyle devam etti; Gölcük’e geliyorum ve Gölcük’te hiç bir şey yok. Gölcük’te ne yapıldı diye geziyorum yine bir şey yok. Çünkü yapamıyorlar! Ne yapıyorlar; Bitmeyen hastane yapıyorlar mesela. Hastanenin ne zaman biteceğini soruyoruz cevap alamıyoruz. Başka ve en önemli problemi yine  Kocaeli’nin ulaşım. Bir metro açamadılar. Bitmeyen hastane yapıyorlar ulaşım yok. İktidar yeri çözüm üretme yeridir. Çözüm üretemiyorlar artık”  ifadelerini kullanan Yıldızlı, yoruldular diyor! Yorulmasalar giderler Ankara’nın yolunu arşınlarlar, genel başkanlarına bir hastaneye başladık, hastane yılan hikayesine döndü bitirelim bu hastaneyi diye baskı yaparlar. Bunu da tabi kim yapacak derseniz AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş yapmalı” ifadelerini kullanıyor.

Gazetemiz İmtiyaz sahibi Tuğba Zeren’e; Tuğba Hanım size soruyorum yaptıkları veya yapmaya başladıkları büyük projelerden bir örnek verir misiniz diyen Yıldızlıya, Zeren; “Cedit” cevabını verdi.

Tuğba Zeren şöyle devam etti; “Cedit Mahallesi çok mağduriyet yaşadı. İzmit Belediye başkanı Hürriyet, adaylığı süresince Cedit halkıyla buluştu, ki seçimi kazandıktan belediye başkanı olduktan sonra da hatırlarsınız proje içerisinde olduğunun müjdesini verdi. Eeee sonra Fatma Hanım, bu projeyi elinde ki bence en önemli projeyi, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni bakanlığa ve büyükşehre devretti. Nedeni neydi hatırlayalım; Yüksek maliyetler, fiyatlarda ki artış. Yani Fatma Hanım’ın seçim zamanı o mahallede gezerken Cedit’i yapacağız diyerek oy istediği o insanlar için benzetme yerinde olacaktır elini taşın altına sokamaması, bu projeyi bakanlığa ve büyükşehre devretmesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ise bu proje için “Gövdemi altına koydum” ifadeleriyle büyük dönüşüm başlamış oldu. Sorunuza gelecek olursam başkanım, yaptıkları veya yapmaya devam ettikleri bir proje değil, büyük bir projedir. Cedit! Cevabını verdi.

Zeren Başkan Yıldız’a, Yürüyüş Yolu’ndaki yenileme çalışmalarını değerlendirirken Yeşillik azaldı ve  o bölge betonlaştı ifadelerini kullandınız, biten yürüyüş yolu projesini beğenmediniz mi sayın başkan ve ilave olarak Eylül 2020’de projenin tanıtımı yapılan, yapımı devam eden fethiye caddesi sizin gözünüzde ne durumda?

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı; “Yürüyüş yolu  halkın ferahladığı bir alan. Sefa Bey’e buradan teşekkür ediyorum. Çünkü o fikri getiren Sefa Bey’dir. Büyükşehir Belediyesi vaktinde bitiremedi o projeyi. Yeşillik azaldı. Ve o bölge betonlaştı.  Fethiye Caddesi’ndeki çalışmaların ise ‘tıkır tıkır’ gittiğini ifade ediyorum.  Ağustos sonu olarak ta bitiş tarihi veriyoruz” dedi.

CHP sahada olmaya devam edecek. Biz iktidar için sokaklardayız. Mevcut yönetim artık yoruldu yapamıyor. Ülke iyi yönetilemiyor.  Kocaeli yarım kalmış projeler şehri. Bizler tek tek esnaflarımızın elini sıkıp hiçbir esnafı atlamadan, sorunlarını dinliyoruz.  Her pazara gidiyoruz. CHP olarak sorunları aktarmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullanan başkan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’ya, Zeren sordu?

Zeren; Peki çözüm önerileriniz nedir? Ülke iyi yönetilemiyorsa, dinlediğiniz sorunlar çerçevesinde hazırladığınız çözüm önerilerinizi bizimle paylaşabilir misiniz?

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı; Üretimi arttırmak ve çiftçiliğe destek cevabını verdi.

Tarıma ayrılan desteklerin yetersiz olduğunu vurgulayarak,  çiftçiye ayrılan bütçe, çiftçi için yoksulluk bütçesidir.  İktidar gidicidir. Bir an evvel seçim olmasını arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı”.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 78 = 85