Başpehlivan Nedim artık Gölcük Belediyeli  

Gölcük´ün ata sporu yağlı güreşlerindeki gururu ve tek başpehlivanımız olan Nedim Gürel artık Gölcük Belediyesi adına güreşecek. Nedim ile bir araya gelen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Kırkpınar´da ve diğer güreşlerde artık Nedim´in adı Gölcük Belediyesi ile anılacak. Bu kararın ilçemizde yaşayan herkesi mutlu edeceğini düşünüyorum. Gölcük için, Nedim kardeşimiz için, Gölcük Belediyesi için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in ile görüşmesi neticesinde alınan kararla yaklaşık 2 yıldır Ordu Büyükşehir Belediyesi Güreşçisi olan Gölcüklü Nedim Gürel, Gölcük Belediyesi’ne transfer oldu ve artık Gölcük adına güreşecek.

ÇAVDAR: “MUTLUYUM VE HEYECANLIYIM”

İlk olarak bu hafta sonu yapılacak Tarihi Kırıkpınar Yağlı Güreşleri’nde Gölcük Belediyespor adına güreşecek olan Nedim Gürel, Başkan Ali Yıldırım Sezer’i, Güreş Hocası Rüstem Çavdar ile birlikte makamında ziyaret etti. İlçemizde birçok güreşçinin yetişmesini sağlayan ve Nedim’i de yetiştiren Çavdar Hoca yaptığı açıklamada; “Bugün gerçekten mutluyum ve heyecanlıyım. Burada yetişen ve kısa bir dönem başka yer adına güreşen Nedim kardeşimizin yuvaya dönmesi ve Gölcük Belediyesi adına güreşecek olması onur verici bir durum. Ben emeği geçenlere, öncelikle de Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

GÜREL: “BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIM”

Yağlı güreşlerde aldığı başarılı sonuçlar ile Türkiye çapında tanınan ve her zaman göğsümüzü kabartan Başpehlivan Gürel Gölcük Belediyesi’ne geçişiyle ilgili şunları söyledi: “Bugün çok mutluyum, gururluyum ve heyecanlıyım doğup, büyüdüğüm yer olan Gölcük adına Gölcük Belediyesi bünyesinde güreşeceğim. İnşallah büyük başarılara imza atıp, sizleri gururlandıracağım. Bu noktada Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

KIRKPINAR’DA ARTIK NEDİM’İN ADI GÖLCÜK BELEDİYESİ İLE ANILACAK

Nedim Gürel kardeşimiz yağlı güreşte başpehlivan olarak bizim gururumuz ve Gölcük Belediyesi adına güreşecek olması bizim için mutluluk verici bir durumdur diyen Başkan Ali Yıldırım Sezer ise yaptığı açıklamada, “Bizim açımızdan bugün sevindirici bir gün. Gölcük’ün evladı Nedim kardeşimiz Allah nasip ederse Gölcük adına belediyemiz bünyesinde güreşecek. Kırkpınar’da ve diğer güreşlerde artık Nedim’in adı Gölcük Belediyesi ile anılacak. Bu kararın ilçemizde yaşayan herkesi mutlu edeceğini düşünüyorum. Gölcük için, Nedim kardeşimiz için, Gölcük Belediyesi için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =