Vali Yavuz’a sürpriz İdareciler günü kutlaması

2. Lig Kadınlar Voleybol liginde temsilcimiz Gölcük Cadence İhsaniyespor – Sivrihisarspor maçı için Eskişehirli olan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Gölcük’e geldi.

Çiçek takdim ettiler

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Eskişehirin takımı olan Sivrihisarspor – Cadence İhsaniyespor maçı için Gölcük 17 Ağustos kapalı spor salonuna geldi. Vali Yavuz’u Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen çiçekle karşılayıp, 10 Ocak İdareciler Gününü kutladılar.

Gölcük Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre;

İhsaniye Spor ile Sivrihisar Spor arasında oynanan 2.lig voleybol maçını izlemek için ilçemize gelen valimiz Sayın Seddar Yavuz, bu anlamlı günde burada olmaktan mutluluk duyduğunu belitti. Gölcük Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte aynı zamanda 10 Ocak İdareciler Gününü de kutlayan Valimiz, ”Biz mülki İdare amirleri herkesin özel gününü kutlarız. Bizim özel günümüzde bugün. Gölcük’te güzel bir sürprizle İdareciler Günümüzü kutladılar Teşekkür ederim” diyerek memnuniyetini belitti.

YEŞİLBAYRAMİÇ’E MAĞLUP OLMUŞTU

Kadınlar 2. Lig Voleybol ekibimiz Cadance Gölcük İhsaniyespor sezona yaptığı çok iyi bir girişin ardından ne yazık ki düşüş yaşamıştı. Tekrardan toparlanmak isteyen Siyah-Beyazlılar bunun için geçtiğimiz hafta karşılaştığı Yeşilbayramiç’e 3-0 mağlup olmuştu. Bunu telafi etmek isteyen Siyah-Beyazlılar lig lideri Sivrihisar ile karşılaştı.

SON SETE KADAR DENK MÜCADELE OLDU

Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda oynanan mücadelede ilk set başa baş bir oyunla geçti. Temsilcimiz ilk sette ne kadar iyi bir oyun ortaya koysa da 23-25’lik skorla kaybetti. İkinci sette de yine denk mücadelesini sürdüren ekibimiz bu kez 20-25’lik skorla mağlup oldu. Üçüncü sette ise oyundan iyice düşen temsilcimiz bu kez 15-25’lik skorla seti kaybederken, maçı da 0-3 ile kaybetmiş oldu.

HAFTAYA BAY GEÇECEK

14 puanla beşinci sırada yer alan ekibimiz bir sonraki hafta maçında Eskişehir ekibi Anadolu Üniversitesi ile karşılaşması gerekiyordu. Ancak rakibinin ligden çekilmesi sebebiyle haftayı maç oynamadan geçecek. 24 Ocak Pazar günü ise yine Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda saat 13.00’te Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 84 = 88