İYİ Partiden gazetecilere kahvaltı

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü münasebetiyle ilçemizdeki basın mensupları için Gölcük Down Cafe’de kahvaltı programı düzenledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum

Kahvaltı programı oldukça renkli ve güzel geçerken, Başkan Aynacı, ‘Gazetecilik mesleği gerçekten çok kutsal, önemli bir meslektir. Gazeteciliği dürüst, ahlaklı ve ilkeli yapan bütün gazetecilere saygımız büyüktür. Gölcük’te basın mensupları he zaman bizim yanımızda olmuş, işini doğru yapan arkadaşlarımızda Gölcük’te saygınlık elde etmiştir. Buradan bütün Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum’ dedi.

Çetin Kocatürk kardeşimi bir daha İl’e göndermeyeceğim

Programda çalışmaları hakkında da önemli bilgiler veren Başkan Aynacı, ‘İYİ Parti hem Gölcük’te hem de ülkemizde iktidar olacaktır. Bizler bu inançla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki hafta delege seçimlerimiz olacak. Gölcük’te 26 mahallemiz var. Şubat ayı’nda da ilçe kongremizi Kongre Sarayı’nda demokrasi şöleni şeklinde yapacağız. Bu yüzden şunu belirtmek istiyorum. Uzun yıllardır benim dostum olan, desteğini bizden esirgemeyen, hatta bu kahvaltı programını da organize eden Çetin Kocatürk kardeşimi bir daha İl’e göndermeyeceğim. Çünkü bizim kendisine çok ihtiyacımız var. Gölcük’te doğru çalışmalarla hedeflerimize ulaşacak, iktidarı yakalayacağız. Bu yüzden Partimizin her bir neferine sonsuz teşekkür ediyor, Gölcük’te güzel bir sinerji yakaladığımızı söylemek istiyorum’ dedi.

‘İnancımız ve umudumuz büyük’

Partinin önemli ve değerli isimlerinden Çetin Kocatürk’te yaptığı açıklamada, ‘İYİ Parti’nin iktidar olması için bizler üzerimize ne görev düşüyorsa onu yapacağız. Gölcük’te değerli başkanımızın da ifade ettiği gibi güzel bir sinerji var. İnancımız ve umudumuz büyük. Bu bağlamda üzerimize düşen görev neyse o görevi alırız. Bugün burada siz değerli Gazeteci dostlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyor, hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyoruz. İşini iyi yapan, ilkeli, dürüst ve tarafsız olan bütün Gazetecilere sevgimiz büyük’ diyerek konuşmasını tamamladı. HABER: Stajyer Sümeyye BELEN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 + = 88