TEMİZ BİR GÖLCÜK İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORLAR

Korona Virüs salgını nedeniyle 17 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren Gölcük Belediyesi, tüm birimleriyle sahada çalışıyor. Gölcük Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerde, bir program dahilinde bütün mahallelerde bahar temizliğine devam ediyor.

 YABANİ OT KESİM EKİBİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Sokak çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren ekipler, araç trafiğinin yoğun olduğu ana cadde kenarlarının kesimini gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışma ile; Donanma Mahallesi Karaağaç Mevkii’ndeki tüm cadde ve sokakları, Çiftlik Mahallesi Hastane Caddesi, Kavaklı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı, Kavaklı Mahallesi Yavuz Caddesi’nin çevresinde yabani otlar kesildi.

YERALTI KONTEYNERİ HİZMETE GİRDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatı ile Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından üretilen yeraltı konteyneri yapılan çalışma ile Reşat Nuri Caddesi’nde hizmet vermeye başladı. Mahalleliler yeraltı konteyneri için Başkan Sezer’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

ÇOCUK PARKLARI TEMİZLENMEYE BAŞLANDI

Ekipler ayrıca; vatandaşların ortak yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdürüyor. Çocukların ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı parkların daha hijyenik ve temiz olması için çalışmalar başladı.

SOKAK YIKAMA ÇALIŞMASINA DEVAM EDİLDİ

Ekipler ayrıca; Cumhuriyet Mahallesi Sevgi Yolu Caddesi, Değirmendere Merkez Çınarlık meydanı, Örcün Mahallesi Konak Evi çevresi, Çiftik Mahallesi Hastane Caddesi’ni yıkayarak temizliğini sağladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 + = 19