BAŞKAN ÇAVDAR’DAN ‘İTFAİYE HAFTASI’ ZİYARETİ

 MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar Aksoy, her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası’ dolayısıyla Gölcük İtfaiye grup amirliğini ziyaret ederek, İtfaiye personelleri ile bir araya geldi.
MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar Aksoy ve yönetimi, Gölcük İtfaiye grup amirliğini ziyaret etti. Başkan Çavdar,  her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası’ münasebetiyle İtfaiye teşkilatının haftasını kutladı.
İtfaiye vardiya amiri Şükrü Yüce ve itfaiye personelleri tarafından karşılanan Başkan Çavdar, ülke genelinde yaşanan yangın ve sel afetlerinde gösterdikleri başarılı çalışmalarından ötürü itfaiye personelini bir kez daha tebrik etti.
“Üstün gayretleri takdire şayandır”
Cansiperhane bir şekilde görevlerini yerine getirme gayreti içerisindeki teşkilatın bölgemiz için büyük önem taşıdığını belirten Başkan Çavdar; ” Meydana gelen afetlerde göstermiş olduğu üstün gayretleri takdire şayandır. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Her platformda belirttiğimiz gibi İtfaiye teşkilatımız bizim yüz akımızdır. Her türlü koşulda canla başla mücadelelerine şahit olduğumuz teşkilatımızın haftalarını kutluyorum” dedi.
Vardiya Amiri Yüce’nin Vatandaşlardan Bir Talebi Oldu
İtfaiye vardiya amiri Şükrü Yüce; “Gölcük  MHP ilçe başkanı  Çavdar ve yönetimine çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gerçekleşen ziyarette vardiya amiri Yüce’nin vatandaşlardan da bir istediği oldu. O da, bir yangın anında yolda araçların daha duyarlı olmalarını ve mahalle aralarında acil durumlar için itfaiye araçlarının girmesi için daha uygun yerlere araçlarını park etmelerini istiyoruz” açıklamalarında bulundu. Son olarak Yüce;  MHP Gölcük İlçe Başkanımız Derya Aksoy Çavdar ve kıymetli yönetimini ağırlamaktan onur duyduk” ifadelerini kullandı.
Haber: Tuğba Zeren

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 − 84 =