BAKİ ÖZDEMİR SEÇİLMİŞ BAŞKAN

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi dün gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan atanmış Başkan Baki Özdemir seçilmiş başkan oldu.

Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede tek aday olan atanmış Başkan Baki Özdemir seçilmiş başkan oldu. Kongrede oy kullanma hakkı olan 400 delege, 50 kişilik yönetim kurulu ile birlikte büyük kongre delegesini de seçildi. Kongreye AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Adayı Eyüp Kadir İnan, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

AK PARTİ DAVA HAREKETİDİR

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir kongrede yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Gençliğimizin bütün enerjisi ile yanınızdayız ve olmaya devam edeceğiz. Kocaeli gençleri olarak bu milletin ferdi olmaktan gurur duyuyoruz. AK davamız için mücadeleye devam edeceğiz. Kültür sanat, fen, edebiyat, ekonomi, siyasette ön cephede askere ihtiyacı vardır. İşte bunları yapacak olan bu gençlik olacaktır. Kendimizi geliştiriyor ve geliştiremeye devam edeceğiz. AK Parti bir dava hareketidir. Sonuna kadar okçular tepesini terk etmeyeceğiz. Bugüne kadar bizlere gösterdiğiniz hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı başarıyla gerçekleştirdik.

MUTLU ŞEHRİN MUTLU GENÇLİĞİ

Göğsümüzde taşıyacağımız şeref nişanı ile yarınlarda bizim de içinde olduğumuz haklı gururu yaşayacağız. Kongremiz hayırlı olsun seferimiz mübarek olsun, zaferimiz mübarek olsun. Ne zaman başımız sıkışsa yanımızda olan il başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e mutlu şehrin mutlu gençliğini inşa eden Büyükşehri Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a son anına kadar abi şefkatiyle yaklaşan Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Başkanımız Ahmet Büyükgümüşe’e ve bugüne kadar gençlik kollarında emek vermiş herkese teşekkür ederim.”

SİZE GÜVENİMİZ TAM

Kongrede konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise şunları söyledi: “Bu dava Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bayrak yarışı, millet davası. Ve bu bayrak yarışı devam edecekse o bayrak yarışının gelecekteki taşıyıcıları siz gençler olacaksınız. Eğer sizler güçlü bir şekilde çalışırsanız bu bayrak yere düşmeyecek. Bizim sizlere olan güvenimiz tam.”

BU GENÇLER SAHAYI ÖZLEDİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de, “Kocaeli her zamanki yerinde. Bu gençler sahayı, meydanı siyaseti özledi. Bir yıldır pas tuttular neredeyse. Yolunuz açık olsun gençler, Allah hepinizden razı olsun. Pandemi var hafife almıyoruz en kısa süre içinde toplantıyı bitireceğiz. Gençlik kolları kongreleri sıradan kongreler değil. Bu cennet vatanın yarınlarını emanet edeceğimiz kadrolar bu kongrelerde oluşuyor. Sizler bu memleketin yarınları, umudusunuz. Sizin yeriniz yarın, siz bizlerin güç beylerisiniz. Kuruluşundan bu güne teşkilat yapılanmamız içinde gençlerimiz her zaman yerini dolu dolu doldurdu. Görevini tam yaptı.”

BU SEVDA BİR ÖMÜRLÜK

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş son konuşmayı yaparak, “Kocaeli her zamanki yerinde hazır mı? Bu sevda bir günlük değil bir ömürlük. Allah Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin. Bizim sevdamız davamıza. İnandığın yolda yürüdüğümüz kongrelerimizi büyük coşkuyla tamamlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde yepyeni bir reform oluşturacağız. Bu salonda coşkular Kocaeli’nin sokaklarına, Türkiye’nin her bir köşesine taşacak. Tüm hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Yapılan hizmetler gerekli ama yeterli değil. Onun için çok çalışacağız. Bu gayrete AK Parti Gençlere hazır mıyız? Gece gündüz demeden büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kocaeli gençliği her çalışmada her zamanki yerinde olacak. Destansı zaferlere imza atacağız.”

İŞTE BAKİ ÖZDEMİR’İN LİSTESİ

Baki Özdemir, Abdulkadir Gözütok, Abdullah Demir, Ali Özbektemur, Arda Musaoğlu, Bahtiyar Turan, Bedirhan Çoban, Burak Başyiğit, Burak Bulut, Burak Göksu, Burak Temel, Çağatay Çağlayan, Davut Önder Akbaş, Ebru Gehya, Eda Yıldız, Ekrem Yazıcı, Elif Özcan, Enes Ertuğrul, Fatih Çelikbilek, Havva Berna Canaykın, İbrahim Çimen, İsmail Dursun, İsmail Yaşar, Kenan Özkök, Mehmet Ceran, Merve Tanrıkulu, Mervenur Özer, Muhammed Tayyip Ateş, Muhammet İnci, Murat Akkaya, Mustafa Çelik, Mustafa Utkucan Dizdaroğlu, Mücahit Emin Kara, Nihan Sümeyye Gündoğdu, Oktay Karakaş, Onur Kından, Onur Yüksel, Ozan Denli, Ömer Oğuz, Safahan Kocaman, Seda Yazıcı, Sedanur Köncü, Şeydanur Yılmaz, Uğur Gökçe, Yağmur Oyan, Yasin Pilavcı, Yunus Emre Furuncu, Yunus Yıldırım, Yusuf Büyük, Yusuf Kaan Karhan

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

99 − = 98