“DÜNYAYA İNAT RECEP TAYYİP ERDOĞAN” DEDİLER

 

Başkan Karaosmanoğlu, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geliyor. Karaosmanoğlu son olarak Karamürsel’de iki bin gençle buluştu. Karamürselli gençler dünyaya inat “Recep Tayyip Erdoğan” derken sahilde oluşturdukları görsel şölende dünyaya verilen çok güzel bir mesaj olarak dikkatleri üzerine topladı.

 

 

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için gece gündüz demeden vatandaşlarla ve özellikle gençlerle her fırsatta bir araya geliyor. Karamürsel Sahili’nde bulunan İlhan Çınar Alanı’nda iki bin gençle sahurda buluşan Karaosmanoğlu, gençlerin “Dünyaya inat Recep Tayyip Erdoğan” demelerini “Gençliğimiz geleceğine sahip çıkıyor” olarak değerlendirdi. Karaosmanoğlu gençlere hitaben yaptığı konuşmada ise, “Gençler hiç tereddüt etmeyin, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi çağdaş medeniyetinin üstüne çıkarak sizlerle birlikte dünyaya öncülük edeceğiz. Bizler, ecdadımızın sergilediği kahramanlıklarla bu aziz toprakları vatan edinen bir milletin çocukları, gençleriyiz” dedi.

 

“GENÇLER, ALLAH’IN İZNİYLE GELECEĞİNİZ AYDINLIKTIR”

Gençlerimize fırsat verildiği zaman başaramayacakları hiçbir şey yok diyerek sözlerine devam eden Başkan Karaosmanoğlu, “Dünyada AR-GE merkezlerinde bizim gençlerimiz ve mühendislerimiz çalışıyor. Artık kendi ülkesinde bu tür fırsatları yakalayan gençlerimize daha güzel imkânlar sunabilmek için daha çok çalışacağız. Gençlerimizi hayata daha güzel hazırlayacağız. Çabamız ve hedefimiz budur. Gençlerimizi seviyoruz ve güveniyoruz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizler gençlerimizden son derece umutluyuz. Gençler, enerji dolu olun ve geleceğe umutla bakın. Asla karamsar olmayın ve yolunuza kararlılıkla devam edin. Bilginiz, birikimiz, donanımız ve ahlakınız güzel olduğu sürece hayattan hiç endişe etmeyin. Geleceğiniz, Allah’ın izniyle aydınlıktır” ifadelerini sarf etti.

 

“KARAMÜRSEL, CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ’NE HAZIR”

İnşallah 24 Haziran’da vereceğimiz güzel kararla ülkemizin önünü daha da aydınlatacağız vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hızlı kalkınan, müreffeh ve güven içerisinde yaşayan insanlar olarak vatanımızda hayatımızı sonsuza dek sürdüreceğiz. 24 Haziran’da hep beraber sandığa gideceğiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar bir kez daha seçeceğiz. Parlamento seçiminde de Evet Mührünü Bismillah diyerek AK Parti’nin üzerine vuracağız. Karamürsel’in Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne hazır olduğunu gençlerimizden anlıyorum. Durmak Yok Yola Devam” diyerek bu sahur programına katılan gençlere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

 

“ÜLKEMİZ GENÇLİĞİNİN GÜCÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERİYORUZ”

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise, “Dünyada birçok ülkede Müslüman kardeşlerimiz zulüm altında. Allah’a şükürler olsun ki Türkiye olarak bizler güven içerisinde yaşıyoruz. Ancak bu toprakların o kadar düşmanı var ki. Hem içeride hem de dışarı da birçok planı olan hainler hiçbir zaman bitmeyecek. İşte bu nedenle birliğimizi ve beraberliğimizi hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. İşte bugün bu sofrada “Dünyaya İnat Recep Tayyip Erdoğan” diyerek bütün dünyaya ülkemiz gençliğinin gücünü bir kez daha gösteriyoruz. Bizler simgesel olarak durduğumuz yeri gösteriyoruz. İnanıyorum ki haykırdığımız bu kelamlar dünyada büyük ses getirecek. 24 Haziran’da bütün dünya bir kez daha görecek ki Cumhurbaşkanımızla Türkiye, gelecek yüzyıllara damgasını vuracak. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflerine ulaşmak için çok ama çok çalışacağız. Gençler, sizlerden çok şey bekliyoruz. Sizlerin gelecekte ki yöneteceği ülkenin bu bölgemizde yöneticiliğini yapıyoruz. Geleceğin sahibi olan siz gençler, bu güzel ülkenin istiklali ve istikbali için çok çalışmak zorundasınız” diyerek sözlerini tamamladı. Karamürsel sahilinde gerçekleşen program yapılan sahurun ardından tamamladı.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =