“POLİS TEŞKİLATIMIZLA GURUR DUYUYORUM”

 

 

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Vali Hüseyin Aksoy, “Türk Polis Teşkilatı, ortaya koyduğu hizmetler ve gösterdiği mücadele azmiyle gururumuz oldu” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Vali Hüseyin Aksoy, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Vali Aksoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, temel hak ve hürriyetlerini korumayı, devletimizin bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ve tehlikelere karşı hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda mücadele etmeyi kendisine görev edinen Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

GÜVEN VE DESTEK

Görevini vatan ve millet sevdasıyla, fedakarca, büyük bir sorumluluk içinde anayasa ve yasalara bağlılıkla yürüten polis teşkilatımız, gücünü yasalardan, güven ve desteğini halkımızdan almaktadır. Toplumsal barışımızın teminatı ve devletimizin müstesna kuruluşlarından olan Türk Polis Teşkilatımız; gelişen ve değişen teknolojiye ve çağın gereklerine her zaman uyum içinde kendini geliştirerek, yenileyerek bir yandan organize suçlar bir yandan hukuk dışı örgütlenmeler ve bir yandan da ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz diken terör örgütleriyle hızlı, etkin ve başarılı şekilde mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir.

HAKLI GURUR OLDU

Ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenen ve sahip oldukları vatan sevgisiyle gece gündüz demeden faaliyetlerini yürüten Türk Polis Teşkilatı’nın, ortaya koyduğu hizmetleri ve gösterdiği mücadele azmi milletimizin haklı gururu olmuştur. Gücünü halktan ve kanunlardan alarak, fedakarca yürüttüğü çalışmaları her zaman takdirle ve övgüyle izlenmektedir. Bu bağlamda polisimizin mesleğine duyduğu inanç ve saygı, devletimizin temel kurumlarıyla varlığını devam ettirmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması bakımından çok önemlidir.

BAŞARI DİLEDİ

Bunun yanında suç ve suçlularla mücadelede vatandaşımızın polisin yanında olması, gerekli toplumsal desteği sağlaması büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutluyor, ilimizin huzur ve güvenliği için üstün gayret sarf eden tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına gönülden teşekkür ediyor, canından aziz bildiği vatanı uğruna canlarını veren kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, görevleri başındaki emniyet mensuplarına sağlık ve başarılar diliyorum.”

 

 

Print

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 7 = 17