*AYNACI’DAN ÇAVDAR’A TEŞEKKÜR, “GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ”*

Geçtiğimiz gün MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar’ın basın açıklamasında,CHP ve İYİ Parti’yi eleştiri yağmuruna tutmasına İYİ Parti’den cevap gecikmedi.

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail AYNACI, ÇAVDAR’IN bilmeyerek de olsa İYİ Parti ile HDP’nin asla yan yana gelemeyeceğini adeta itiraf etmiş olduğunu söyleyerek şu açıklamayı yaptı :

“MHP Gölcük İlçe Başkanına teşekkür ediyoruz.

Son yapmış oldukları basın açıklamasında, partimiz ve Genel Başkanımızın HDP tarafından sevilmediğini, HDP Eş başkanları tarafından  Cumhurbaşkanlığına uygun görülmediğini, demokrat, bağımsız ve özgürlükçü bir siyasetçi olmadığını  beyan etmiştir.

HDP’ nin eş başkanlarını  yakından takip edip, HDP’ lilerin Genel Başkanımız ve Partimizi sevmediklerini belirtmesinden  rahatsız olmuş olmalarına  bir anlam verememekle birlikte, İYİ Parti ile HDP arasındaki uçuruma dikkat çekmeleri  bizleri fazlası ile memnun etmiştir.

Sayın başkan, doğrudur…

HDP’li yetkililer İYİ Partiyi sevmez…

Onlar; zamanında Habur’dan teröristleri yurda sokan, evlatlarımızın kanlı katillerini ekrana çıkaran, masalarda oturup bildiri ve mektup okutularak değer gördükleri eski ortakları, yani sizin şimdi ki ortaklarınızı severler.Nitekim dün HDP’den kendilerinin de yapmış oldukları açıklamada, İYİ Parti ile bırakın masada oturmayı kıraathanede çay içmeyeceklerini söylediler.

Eminim  bunu da takip etmişsinizdir.

Bu konuda da bir açıklama yaparsanız çok daha memnun olacağız. Ayrıca, İlçemizde açmış olduğumuz Parti standlarımıza vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Milletimiz artık uyandı, akın kara olduğunu anladı. Hepinizin gerçek yüzünü gördü. İYİ Parti, milletimizin umudu oldu. Çünkü, güneş balçıkla sıvanmaz.

Bütün bu olanlar karşısında hala HDP ile kahvaltı yapanlar söyleminiz boşa çıkmıştır. Bilakis, teröristlerle Habur’da lahmacun sefası yapanlarla oturup kalkanların bu sözleri sarf etmesi abesle iştigaldir.

Bu söylemden sonra, HDP ile kahvaltı yapanlar cümlenizde boşa çıktığı için, artık Partiniz yetkilileri tarafından kullanmamanızı rica ederiz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 89 = 92