AFRİKA’YA SU KUYUSU KERMESİ

 

 

 

 İHH Gölcük Şubesi Afrika’da suya muhtaç insanlar için kermes düzenliyor. 2 gün sürecek olan ve geliri Afrika’ya gidecek olan kermes insanlar tarafından ilgi gördü.

 

 

İHH Kocaeli (İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı) şubesi tarafından Afrika’da suya muhtaç insanları bir yudum suya kavuşturmak amacıyla düzenlenen kermes bugün başladı.Gölcük Belediyesi’nin de katkı sunduğu kermeste, hazırlanan el emeği, göz nuru eserler, birbirinden lezzetli yiyecekler Gölcük halkına sunuldu. 2 gün sürecek olan ve geliri Afrika’ya gidecek olan kermes insanlar tarafından ilgi gördü.

 

GÖLCÜK HALKI DUYARLI

İHH Gölcük temsilcileri  katılımdan memnun olduklarını, Gölcük halkının çok duyarlı olduğunu söyledi. Daha fazla insanı kermeslerine davet eden yetkililer bunun insani bir mesele olduğunu, insanların temiz su bulamadığını, çamurlu su içerek hayatlarına devam etmeye çalıştığını, su kuyusu açarak temiz su ihtiyaçlarını bir nebze de olsa giderebilmelerini istediklerini belirtti. Cuma günü son bulacak kermese hayırsever tüm insanlar davetli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

36 − = 31