MEDENİYETLER DİYARINI URFA,HALFETİ, MARDİN’İ GEZMEYE NE DERSİNİZ?

Deniz Tur güvencesi ile Urfa, Halfeti, Mardin’i gezmeye hazır mısınız?

Medeniyetlerin, farklı kültürlerin ve dinlerin buluşma noktası olan Güneydoğu illerinde Arkeoloji Müzelerinden Açık Hava Müzelerine, Tarihi Mağara evlerinden, en eski köylere kadar Doğu’nun bütün zenginlikleri gözlerinizin önünde sıralanıyor.

Kaburga pilavından mumbara, etli dolmalardan kebaplara, menengiç kahvesinden baklavalara kadar türlü türlü lezzetleri tadıp gönlünüzce bir hafta sonu tatili geçirmeye ne dersiniz?

26 Ekim Cuma Günü Saat:21:00’da Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda başlayacak gezimiz de 27 Ekim Cumartesi günü Urfa’ya ulaşılacak. Halfeti’de otele yerleşmenin sonrasında açık büfe kahvaltı sizleri bekliyor. O gün Urfa’nın tüm güzellikleri ve tarihi yerleri gezilecek. Ardından ise sizleri muhteşem bir Sıra Gecesi ve akşam yemeği bekliyor.

28 Ekim Pazar günü ise Mardin’e geçilecek. Mardin’de tekne turu ile birlikte tarihi ve kültürel yerleri gezilmesi sonrasında Değirmendere’ye dönülecek.

Bu muhteşem gezi de konaklama, açık büfe kahvaltı, akşam yemeği , sıra gecesi, yol sadece 550 TL. Tekne turu ve tüm ekstra harcamalar ile fiyatlarımıza dahil değildir.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 5