İYİ PARTİLİLER ANKARA’YA YOLA ÇIKTI

 

 

 

 

İYİ Parti, bugün yapılacak 1. Olağanüstü Kurultay’da ise “seçilmiş delegelerle” parti yönetimini belirleyecek. Bu kurultay için Gölcük İlçe Başkanlığı 5 otobüs ile Ankara’ya hareket etti. Parti binasının önünde buluşan partililer meşaleler yaktılar.

 

 

“İYİ’ler kazanır” ana sloganının kullanılacağı kurultayda Akşener’in, “seçim manifestosu” niteliğinde konuşma yapması bekleniyor. 10 Aralık 2017’de 1. Olağan Kurultayı’nı yaparak seçime katılabilmek için gerekli yasal prosedürü tamamlayan İYİ Parti, bugün yapılacak 1. Olağanüstü Kurultay’da ise “seçilmiş delegelerle” parti yönetimini belirleyecek. Bu kurultay için Gölcük İlçe Başkanlığı 5 otobüs ile Ankara’ya hareket etti. Parti binasının önünde buluşan partililer meşaleler yaktılar.

“KURULTAYIN SLOGANI İYİ’LER KAZANIR”

Partinin kurucu Genel Başkanı ve 2019’da yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanı adaylığını şimdiden ilan eden Meral Akşener’in, tek genel başkan adayı olması ve yeniden genel başkan seçilmesi bekleniyor. Partinin en yetkili organı olan 60 üyeli Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeliği seçiminin de yapılacağı kurultayın ana sloganı ise “İYİ’ler kazanır” olarak belirlendi. Yaklaşık 10 bin kişi kapasiteli Ankara Spor Salonu’nda sabah saat 10.00’da başlayacak olan kurultaya geniş katılım amaçlanıyor. Kocaeli’den toplamda 22 otobüs yola çıkarken, Gölcük’te kongreye 5 otobüslük bir partili ile katılacak.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 + = 19