ARTIK UÇUŞ BAŞLADI

Gölcükspor’da üst üste alınan galibiyetler morallerin yerine gelmesini sağladı. Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin’e bu galibiyetlerle ile mutlu oldu ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Biraz rötar yaptık galiba, ama artık uçuş başladı. Lütfen kemerlerinizi takın ve arkanıza yaslanın” ifadelerini kullandı.

Gölcükspor önce Halide Edip Adıvar deplasmanı sonra da 24 Erzincan karşısında kendi sahasında aldığı 3 puanlar ile adeta kendine geldi. Takımda moraller üst seviye. Düşme potasından da uzaklaşan kırmızı siyahlı temsilcimiz 16 puan ile 12.sıraya kadar yükseldi. Bu galibiyetler Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin’e de moral oldu.

KEMERLERİNİZİ TAKIN ARKANIZA YASLANIN

Şahin sosyla medyadan yaptığı açıklamada, “Biraz rötar yaptık galiba, ama artık uçuş başladı. Lütfen kemerlerinizi takın ve arkanıza yaslanın. Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun” mesajını iletti. Temsilcimiz bu hafta deplasmanda 17 puan ile 10.sırada yer alan Payasspor ile karşılaşacak. Eğer temsilcimiz bu depaslandan da puan ya da puanlarla dönerse puan tablosunda daha iyi yerlere gelecek. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

53 − 45 =