HARB-İŞ 4-1’LİK SKORLA ŞAMPİYON OLDU

Şampiyon Harb-İş Spor’a kupasını Başkan Sezer verdi

 

6.Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası bu yıl büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Kavaklıspor eski Kulüp Başkanı Merhum Hüseyin Hasırcı anısına düzenlenen turnuva da şampiyon Harb-İş Spor olurken, kupayı Başkan Ali Yıldırım Sezer’in elinden aldılar.

Bu yıl, ahiret hayatına irtihal etmiş Kavaklıspor eski Kulüp Başkanı Hüseyin Hasırcı anısına düzenlenen, 6.Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası final maçıyla tamamlandı. Final maçında Harb-İş Spor ile İhsaniye Spor karşı karşıya gelirken, karşılaşmayı 4-1’lik skorla Harb-İş Spor kazandı.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Final maçının ardından düzenlenen ödül törenine; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu ve Ahmet Karadağ, Belediye Meclis Üyeleri, Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız, siyasi parti yöneticileri ve amatör futbol kulüplerinin başkan ve yöneticileri hazır bulundular.

TURNUVAYA 10 KULÜP KATILDI

Kavaklı Spor Kompleksi’nde gerçekleşen 6.Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası’na Değirmendere Spor Kulübü, İhsaniyespor Kulübü, Seka Doğanspor Kulübü, Harb-İş Spor, Hisareyn Spor Kulübü, Gölcük Şirinköyspor Kulübü, Gölcük İdmanyurduspor Kulübü, Kavaklıspor, Yazlıkspor, Gölcükspor U 19  futbol takımları katılırken, karşılaşmalar büyük çekişmeye sahne oldu.

HARB-İŞ 4-1’LİK SKORLA ŞAMPİYON OLDU

Değirmendere ve Hisareyn Spor 3.lük maçı için karşılaşırken, Değirmendere sahadan 2-0’lık skor ile ayrıldı ve turnuvanın 3.sü olmayı başardı. Turnuva boyunca rakipleri karşısında üstünlük sağlayan iki takım olan Harb-İş  Spor ve İhsaniye Spor ise final de karşılaştı. Harb-İş 4-1 gibi net bir skorla İhsaniye’yi yenerek turnuvanın şampiyonu olmayı başardı ve şampiyonluk kupasını da Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in elinden aldı. Ayrıca turnuvaya katılan tüm takımlara katkılarından dolayı plaket taktimi yapılırken, 3.olan Değirmendere Spor’a kupasını KASKF Başkanı Murat Aydın, 2.olan İhsaniye Spor’a da kupasını AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen tarafından taktim edildi.

BAŞKAN SEZER TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı konuşmada, “Bu yıl, Kavaklıspor Kulübü eski Başkanı merhum Hüseyin Hasırcı anısına düzenlediğimiz, 6.Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası’nı başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Ben katılan tüm takımlarımıza teşekkür diyor, şampiyon olan Harb-İş Spor’lu futbolcuları, teknik heyeti, Başkan Selami Bulut ve yönetimini canı gönülden kutluyorum. Gençlerimize sportif olarak büyük hizmetler veren amatör futbol kulüplerimizle de, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi, desteğimizi her zaman vereceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 − 11 =