EYT KOCAELİ’DEN iZMİR’E DESTEK

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) federasyon olma yolunda attığı adımlara bir yenisini daha ekledi. EYTSYDD Gönül Boran Özüpak ve İl Koordinatörü Alper Özüpak’ın katılımıyla İzmir’de dernek açılışı yaptı.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) yol haritalarını Bolu’da yaptıkları kampta belirlemişti.
Federasyon olma kararının ardından emeklilikte yaşa takılan mağdurlara daha iyi bir destek verme amacıyla şehirlerde dernekleşmeye giden EYTSYDD, derneklerine bir yenisini daha ekledi.
EYTSYDD Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak ve İl Koordinatörü Alper Özüpak’ın katılımıyla İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin açılışında bulundu.

Alper Özüpak, “Davasına sahip çıkan Derneklerimizle beraber mücadele eden bütün mağdur arkadaşımıza İzmirEytSyd bhayırlı olsun.” mesajını paylaştı.

KOCAELİ’DEN İZMİR’E DESTEK
KocaeliEytSyd, tüm destekleriyle İzmirli kaderdaşlarına destek verme amacıyla İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği’nin açılışına katıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 3