AK PARTİ GÖLCÜK İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN “Kızılay Haftası” Ziyareti

Sadece afet dönemlerinde değil yıl boyunca yürüttüğü başta kan, kök hücre ve sosyal yardım çalışmalarıyla göz dolduran Türk Kızılayı’na toplumun tüm kesimlerinden destek ve ilgi artarak sürüyor. 

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Ecz.Çetin Seymen ve yönetimi Kızılay haftası nedeniyle Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesini ziyaret etti.

GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

Başkan Seymen; “Kızılay Haftası münasebetiyle Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen ve ilçe  yöneticileri Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış ve yönetimini ziyaret ettiler. İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen; “Kızılay’ın dünyanın dört bir yanında insan acısını dindirmek için hizmet verdiği biliyoruz.  Kızılay’ın sağlık alanında yürüttüğü kan ve kök hücre bağışçısı kazanımı  çalışmalarını yakından takip ediyorum her bir sağlıkçı, hem de duyarlı bir vatandaş olarak,  bu sayede her yıl binlerce insanın şifalandığının da bilincindeyiz. Kızılay Haftası nedeniyle bir kez daha yardım çınarımızın yanında olduğumuzu hatırlatmak istedik. Kızılay ile düzenli olarak kan bağışlarımız devam ediyor. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi kan bağış noktalarında düzenli kan bağışlamaya davet ediyoruz. Son olarak özverili çalışmalarından dolayı Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış yönetimi ve gönüllülerini tebrik ederek Kızılay Haftanızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN BARIŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Türk Kızılayı Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin  Seymen ve yönetimine teşekkür etti.

Haber: Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + = 18