BÜYÜKAKIN “TEŞEKKÜRLER GÖLCÜK” 

BÜYÜKAKIN “TEŞEKKÜRLER GÖLCÜK” 

Gölcük’e çıkarma yapan Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm Kocaeliler için çalışmaya devam ediyoruz. Gölcük bölgesi konumuyla ve gerek insanıyla eşsiz, Gölcük’ün kendine ait bir havası ve insanların birbirine olan tutumu, gördüğümüz ilgi ve sevgi de bizlere güzel ve başka enerji verdi.” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Gölcük  bölgesinde temaslar ve ziyaretlerde bulundu. Bu ziyarette Büyükakına, Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanımız Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük AK Parti İlçe Başkanımız Ecz. Çetin Seymen, Gölcük AK Parti ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri eşlik etti. Çiftlik mahallesi istişare üyesi Sayın Sabit Gür ile başlayan ziyaretler, Türk Metal Sendika Başkanı Sayın Mehmet Şener,
Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Musa Mısırlıoğlu,
Gölcük ve Değirmendere’de esnaf ziyaretleri, Hamidiye, Mamuriye ve Siretiye köylerine ziyaretlerle son buldu.
Ziyaretlerde Gölcük’lüler,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın’a yoğun ve samimi bir ilgi gösterdiler.

Büyükakın, ziyaretler sonrası, “Çaylarında, kahvelerinde, ikramlarından gönüllerinde ki samimi duygulara kadar bölgemizin güzel insanlarının konuk severliğine bir kez daha şahit olduk. Büyüklerimizin duasını aldık, eksiklikleri de yerinde gördük Teşekkürler Gölcük”  dedi.

Tuğba ZEREN

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

36 − = 31