6’LI MASADA MADEM HDP YOK, NASIL BAKANLIK VERİYORSUNUZ?

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Gürsel Tekin üzerinden 6’lı masayı eleştirdi.

Başkan Seymen; “Gündeme geçmeden önce Pençe Kilit operasyon bölgesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerimiz Ümit Kesti’ye Yüce Rabb’imden rahmet niyaz ediyorum. Kahraman Mehmetçiğimizin ailesine ve aziz milletimize sabırlar diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.

“10 MİLYON DOSYA VE 5,5 MİLYON VATANDAŞIMIZ İCRA TAKİBİNDEN KURULACAK”

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde kabine toplantısından sonra vatandaşlarımızın yükünü hafifletecek bir dizi müjdeyi açıkladı. İlk olarak vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçları tasfiye edilecek. 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edilmesiyle yaklaşık 10 milyon dosya ve 5,5 milyon vatandaşımız icra takibinden kurtulmuş olacak. Diğer bir müjde olarak eğitim-öğretimde destek gereken ihtiyaç sahibi ailelere kullanılmak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına kaynak aktarıldığı açıklandı. Ayrıca alınan kararla geçtiğimiz kış başlattığımız doğal gaz tüketim desteği programını bu yıl da sürdüreceğiz. Bu destekten yararlanmak isteyen ev sahibi veya kiracı fark etmeksizin tüm vatandaşlarımız 5 Eylül’den itibaren e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilirler.

 “DOĞALGAZ DESTEĞİ VE  1,6 MİLYON KİŞİYE 7 EYLÜL’DE ÖDEMELER GERÇEKLEŞİYOR”

Diğer bir müjde iste kronik hastalığı vatandaşlarımıza oldu. Kronik hastaların veya yaşam destek cihazlarına bağlı kişilerin bulunduğu hanelere doğal gaz desteği %5 fazlasıyla yapılacak. Bir başka destek olarak Aile Destek Programıyla Temmuz ayında ihtiyaç sahibi ailelere 427 milyon lira destek sağlanmıştı. Türkiye Aile Destek Programı’nı geçtiğimiz aylarda uygulamaya alarak sosyal koruma kalkanımızın kapsamını genişletmiştik. Mevcut ve yeni hak sahibi 1,6 milyon kişinin 1 milyar lirayı bulan Ağustos ayı ödemelerini 7 Eylül’de gerçekleştiriyoruz. Bütün müjdeler milletimize hayırlı uğurlu olsun. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Devlet Milletinin Yanında!

“HER EVDEN HDP’YE OY İSTEYEN DE AYNI CHP’YDİ”

Devlet milletinin yanında olmaya devam ederken birileri iktidar olursam devleti nasıl zayıflatırımın hesaplarını yapmaya başladı bile. Hem de pkk terör örgütü ile bir türlü bağını koparmayan HDP’li isimlere bakanlık taahhütlerinde bulunarak. Geçtiğimiz gün CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin iktidar olmaları durumunda HDP’ye bakanlık verilebileceğini açıkladı. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır. Her evden HDP’ye bir oy isteyen de aynı CHP’ydi, bölücü Demirtaş’a birlikte iyi salladık diyen de aynı CHP. Terörist cenazelerini kaçırmadan ön saflarda poz veren de aynı CHP, Demirtaş ve Kavala’yı serbest bırakacağız diyen de aynı CHP. Testinde ne varsa dışarı o sızar biz bunu biliyoruz.

“SİZ MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORSUNUZ”

Bildiğimiz bir diğer şey ise 6’lı masanın sadece 6 partiden oluşmadığıydı. 6’lı masaya hep 6+1 masası, masanın altında gizlemeye çalıştıkları bir HDP var diyorduk. CHP’nin en yetkili isimlerinden Gürsel Tekin’in de açıklaması malumun ilanı oldu. Öyle ya, ittifak ortağı olmadığınız, masa ortağı olmadığınız bir partiye nasıl bakanlık verebilirsiniz? Hem masada HDP yok diyeceksin, hem de bakanlık vereceğiz diyeceksin. Siz milletin aklıyla alay ediyorsunuz ancak bizim milletimiz ferasetlidir. Bizim milletimiz iyi analiz eder, sandığa gidince gereğini yapar. Kendisini Milliyetçi olarak konumlandırmaya çalışan ancak şehit ailesine küfürden, Demirtaş ile kahvaltı hayallerine kadar Milliyetçilik’ten uzakta duran masanın diğer ortağı, Millet İttifakı ortağı ile gayet güzel HDP’ye bakanlık verebilir. Biz Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi ile birbirimizin söylemlerinin altına imza atarız, siz atabilir misiniz?

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyor, bereketli ve sağlıklı günler diliyorum.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

60 + = 65