GÖLCÜK’ÜN SEVİLEN AİLELERİ DÜNÜR OLDU

İlçemizin sevilen iki güzel ailesi Gül ve Ateş aileleri dünür oldu.

Kentin sevilen ve sayılan ailelerinden, ilçemizin 2 güzel ailesi evlatlarının hem mutlu günlerine şahit oldular hem de daha büyük bir aile oldular.

Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Mevlüt Gül ve eşi Zülbiye Gül, ilçemizin yine sevilen ailelerinden Modem Mobilya’nın sahibi İsmail Ateş ve eşi Şükran Ateş aileleri büyük bir mutluluk yaşadı. Her anne ve babanın hayalidir çocuğunun “mürüvvettini” görmek. Ve bu iki güzel aile evlatlarının evliliğe ilk adımı olan söz merasimini gerçekleştirdi.

Gül ailesinin kızları Şevval ile Ateş ailesinin erkek evlatları Talha geçtiğimiz akşam evliliğe ilk adımı atıllar. Aileleri ve yakın dostlarının şahitliğinde aile arasında nezih bir isteme töreninin ardından genç çiftin söz yüzükleri takıldı.

Bu iki güzel gencimizin mutluluklarına Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük AK parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kocaeli Ak Parti İl Başkan yardımcısı Serkan Ateş(amca) Adem Ellibeş ve yakın  dostları şahitlik etti.

Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak kentimizin sevilen ailelerinden Gül ve Ateş ailesinin evlatları, Şevval ve Talha’ya  sonsuz mutluluklar diliyoruz.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

84 − 82 =