“ADAY ÇIKARMAYACAĞIZ”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, önemli açıklamalarda bulundu. MHP teşkilatlarına bir hafta önce gelen genelgeyi hatırlatan İl Başkanı Aydın Ünlü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adayları açıkladığı gün sürecin tamamlandığını ve Cumhur İttifakının adaylarına sadık kalacaklarını söyledi.

ADAYIMIZ YOK
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü hiçbir ilçede adaylarının olmadığını belirterek, “MHP’nin hiçbir ilçede resmi olarak adayı yok. Aday adayları var. Biz iyi niyetimiz sebebiyle adayım diyenlere bir şey söylemedik. Ancak hepsi aday adayıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’ye geldi. Kocaeli’nin adaylarını açıkladı. Bizim için de süreç burada tamamlandı” dedi.

GÜNDEM OLMAZ
“MHP’nin yeniden bir aday çıkarma durumu söz konusu olur mu?” sorusuna yanıt veren İl Başkanı Ünlü, “Kesinlikle öyle bir şey yok. Çünkü gelen genelge açık. MHP sadece belediye meclis üyelerinde kendi listeleriyle seçime girecek, MHP logosuna oyunu atacak. Bunun dışında yeniden bir aday çıkar mı gündemi olmayacak” ifadelerini kullandı.

İKİ PARTİ ANLAŞTI
Ünlü, “Cumhur İttifakının adaylarının belirlendiği akşam İstanbul’da bir toplantı yapıldı. O toplantıda Kocaeli ve Sakarya’daki ittifak konusu ele alındı. Cumhurbaşkanı önce Kocaeli’de ertesi gün Sakarya’da ittifakın adaylarını açıkladı. Bu sebeple Kocaeli’yle ilgili konu kapandı. Biz genel merkezimizin talimatlarına harfiyen uyan bir il teşkilatıyız. Cumhur ittifakının değerini de çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.

ÜZERİNE DÜŞENİ
Sözlerini devam ettiren İl Başkanı Aydın Ünlü, “Söylediğim gibi iki parti arasında gereken anlaşma sağlanmıştır. Demokratik olarak son güne kadar yapabildiğimiz politikayı yapacağız. Genel merkezimizden gereken talimatı da aldık. MHP seçim bitene kadar üzerine düşen tüm çalışmayı yapacaktır” açıklamasında bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

57 − 53 =