GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİM DİYEN İL BAŞKANI KURT, GÖLCÜK ESNAFINI UNUTMADI!

İlçemizin en aktif meclis üyelerinden olan Gölcük Belediye Meclis üyesi  Savaş Toprak, yaşadığın kentin hiç bir özel gününü unutmaz. Sosyal sorumluluk projelerinin önde gelen ismi olan Toprak’ın, partisine ve davasına verdiği değeri ve önemi bilmeyen yoktur. Kocaeli MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt  Başkanına da olan liyakati, saygısı ve sevgisi de sonsuzdur. İşte yine ilçemizde kendilerini esnafımızın yüzünü güldüren fotoğraf kareleri ile yakaladık.

Milliyetçi Hareket Partisi  Gölcük Belediye Meclis üyesi  Savaş Toprak, ilçemizde esnafımıza 2022 yıllı ajandası dağıttı.

Gölcük esnafı için özel olarak hazırlanan 2022 ajandaları  Milliyetçi Hareket Partisi  Gölcük Belediye Meclis üyesi  Savaş Toprak tarafından esnaflara, “Başbuğumuzun emaneti olan davamızda, yürüdüğümüz bu kutlu yolda, gönüller yapmaya geldim diyen İl Başkanım Yunus Emre Kurt beyefendinin talimatlarıyla ve selamıyla, 2021 yılına veda 2022 yılına merhaba derken esnafımızla beraberdim mesajıyla değerli esnafımıza 2022 yılının bereketli satışlarını not almaları için hediyesidir” ifadeleriyle ajandaları dağıttı.

Ajandaları çok beğenen ilçe esnafı, “Kocaeli MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt  Başkanımız bizleri unutmadı. Kendisine teşekkür ederiz. Yeni yılda bizleri unutmayarak hayırlı kazançlar dileyerek güler yüz ile ajandaların dağıtımını yapan Milliyetçi Hareket Partisi  Gölcük Belediye Meclis üyesi  Savaş Toprak’a da ayrıca gönülden teşekkür ederiz” dediler.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =