TÜRK HARB-İŞ SENDİKASINDAN DAVET

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız, Tank Palet Fabrikası’nın özelleştirilmesine karşı olarak yapılan eylemlerin devam edeceğini belirterek, 19 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’da Sakarya Gar Meydanı’nda  bir miting düzenleyeceklerini ifade etti.

Türk Harb-İş Sendikası tarafından, Sakarya Arifiye’de bulunan 1. Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü İşyeri (Tank Palet Fabrikası), özelleştirme kapsamına alınması kararına karşı tepki eylemleri devam ediyor.

Eylemlere devam

Gölcük’te Türk Harb-İş Sendikası olarak 24 Aralık günü sendika binası önünde tersane işçilerinin katılımıyla Başkan Turhan Yıldız tarafından basın açıklaması yapılmış, ardından Sakarya Gar Meydanı’nda yapılan eyleme destek verilmişti. Tepki eylemlerinin devamında Gölcük Anıtpark’ta 8 Ocak günü 2 gün süren bir imza kampanyası yapılmıştı. Gelinen süreçte tepkiler devam ederken, Türk Harb-İş Sendikası Başkanı Turhan Yıldız, sendika olarak 19 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’da Sakarya Gar Meydanı’nda bir miting düzenleyeceklerini  açıkladı.

Başkan Turhan Yıldız herkesi bu mitinge davet etti

Miting hakkında bilgi veren Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız; “Altay tankını yapma imkanına sahip olan,172 adet Leopard Tankı’nın modernizasyonunu yapan, 281 adet Fırtına Obüs’ünü üreten, 140 adet yeni sipariş alan, 71 adet obüslere mühimmat taşıyan araç üreten, gece ve gündüz dürbünlerini üreten, 1.8 Milyon metrekare arazisi bulunan, dünyada ilk beşte yer alan Tank Palet Fabrikası özelleşemez. Bizde Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi olarak 19 Ocak Cumartesi günü saat 10:30’da sendika üyelerimiz ile birlikte Gölcük Anıtpark’ta bir araya geleceğiz, 11:00’da Sakarya’ya hareket edeceğiz. Saat 14:00’da ise Sakarya Gar Meydanı’nda bir miting düzenleyeceğiz. Herkesi davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 44 = 46