2.OĞLUNU DA EVLENDİRDİ

 

İlçemizin tanınmış gazetecisi Soner Gülizer 2.oğlu Yusuf’u da evlendirdi. Genç çiftin düğününe katılım oldukça yoğun oldu. Tuba  ve Yusuf’un düğününe akrabaları, dostları, arkadaşları ve ilçemizin tanınmış simaları katıldı.

Fatma ve İrfan Yıldırım’ın güzeller güzeli kızı Tuğba ile Zennure ve ilçemizin tanınmış gazetecisi Soner Gülezer’in yakışıklı oğlu Yusuf, Aşiyan Tesisleri’nde düzenlenen düğünle, dünya evine girdi. Genç çiftin düğününe katılım oldukça yoğun oldu. Tuba ve Yusuf’un düğününe akrabaları, dostları, arkadaşları ve ilçemizin tanınmış simaları katıldı.

BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR

Çiftin nikâhını kıyan Gölcük Evlendirme Dairesi Memuru Hikmet Gencer bir ömür boyu mutluluklar dilerken,gelin Tuğba’ya evlilik cüzdanını takdim etti ve damadın ayağına basmasını söylemeyi de ihmal etmedi. Oldukça renkli geçen nikah töreninde genç çiftin heyecanı gözlerden kaçmadı. Takı merasiminin ardından genç çiftin düğün pastası kesildi ve hatıra fotoğrafları çekildi. Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Tuğba ve Yusuf’a bir ömür mutluluklar dileriz.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)