HASAN ZEKİ SARI YENİ SEZON HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

 

 

 

Amatör Süper Lig ekiplerinden Değirmenderespor’un basın sözcüsü Hasan Zeki Sarı yeni sezon öncesinde kulübün hedeflerini açıkladı.Sarı yaptığı açıklamada, “Kulübümüzün geçmişten kalan önemli borçlarını yönetim kurulu olarak kapattık. Yeni sezonda yönetim kurulunda görev yapan tüm arkadaşlarımızla birlikte en iyi bütçe ile 2018-2019 sezonunda daha önemli işlerin altına imza atacağız” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

Değirmenderespor basın sözcüsü Hasan Zeki Sarı yeni sezon için yeşil siyahlı kulübün Hedeflerini açıkladı. Hasan Zeki Sarı yaptığı açıklamada “Değirmenderespor Kulübü yönetim kurulu olarak yeni sezon öncesinde ilimizin tecrübeli antrenörü Naci Keleş ile anlaşarak yeni bir yapılanma için start verdik. Yeni dönemde altyapımıza gerekli önemi vererek genç sporcuları ülkemiz futboluna kazandıracağız. Kulübümüzün geçmişten kalan önemli borçlarını yönetim kurulu olarak kapattık. Yeni sezonda yönetim kurulunda görev yapan tüm arkadaşlarımızla birlikte en iyi bütçe ile 2018-2019 sezonunda daha önemli işlerin altına imza atacağız” ifadelerini kullandı.

TESİSLEŞMEDE ÖNEMLİ ADIMLAR

Hasan Zeki Sarı açıklamasının devamında “Kulübümüzün gelir kaynaklarını yeni sezonda daha çok arttırmayı hedeliyoruz. Ayrıca tesisleşme anlamında yeni projemizi yetkili makamlara sunduk. En kısa zamanda tesislerimizin yenilenmesi için gerekli girişimleri yönetim olarak sürdürüyoruz. Taraftarlarımızı yeni sezonda takımımızın yanında olmaları için bugünden maçlarımıza davet ediyorum. Taraftarlarımız bizim için önemli. Değirmenderespor camiası büyük bir camia, herkesin yeni sezonda kulübe katkısını bekliyoruz. Başkan Severcan Kara olmak üzere tüm yönetim kurulunda görev yapan tüm arkadaşlarıma katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 2