YILMAZ’A VEDA YEMEĞİ

 

 

 

 

 

Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’ın ilimizde 10 yılını doldurması sonrasında Ağrı’ya tayini çıkmıştı. Yılmaz’ın Ağrı’ya tayini çıkması sonrasında Gölcük Emniyet Müdürlüğü’nde görev amir ve polisler Yalı Evleri’nde buluşarak bir veda yemeği düzenledi.

 

 

 

Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’ın ilimizde 10 yılını doldurması sonrasında Ağrı’ya tayini çıkmıştı. İlimizde yaklaşık bir yıldır görev yapan Yılmaz, başarılı ve uyumlu çalışmalarıyla dikkat çekmişti. Yılmaz’ın Ağrı’ya tayini çıkması sonrasında Gölcük Emniyet Müdürlüğü’nde görev amir ve polisler Yalı Evleri’nde buluşarak bir veda yemeği düzenledi.

GÖLCÜK’TE GÜZEL GÜNLERİM GEÇTİ

Başarılı Emniyet Müdürü Yılmaz burada yaptığı konuşmada, “Gölcük’te çok güzel günlerin geçti. Burada görev yaptığım sürece hiç yabancılık çekmedim. Çok uyumlu bir kent ama memuriyet böyle. Benimle görev yapan tüm personelime ve halkımıza teşekkür ediyorum, Gölcük’ü hep güzel hatırlayacağım” dedi. Sonrasında Yılmaz’a günün anısına Başkomiser Teoman Yaman plaket taktim etti ve bundan sonraki meslek hayatında başarılar diledi. Yalı Evlerinde yenilen yemek sonrasında program son buldu.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 3