İTİRAF GELDİ! “BOĞARAK ÖLDÜRDÜM, PARÇALARA BÖLDÜM”

5 gündür aranan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu henüz 21 yaşındaydı. Azra tecavüz edilip vahşice öldürülmüş olarak bulundu.

Antalya’da Azra Gülendam Haytaoğlu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde okuyordu. Ablası Ezgi Haytaoğlu’nun yanında kalıyordu. Covid-19 testi yaptırdı. Test sonucu pozitif çıktı. Testinin pozitif çıktığını ablasıyla paylaştı. Ablası sinirlenerek, dikkat etmediği için hastalığa yakalandığını söyledi. Bunun üzerine aralarında tartışma başladı.

Genç kız, ablasına “Ben biraz hava alacağım” diyerek kimliğini almadan evden çıktı. Eve dönmeyince ablası Ezgi Haytaoğlu, kardeşini telefonla aradı. Azra telefonda ablasına “Bir kafede koronavirüs geçirmiş bir abiyle oturuyorum, beni çok iyi anlıyor. Bugün onunla kalacağım” diyerek telefonu kapattı. O görüşmeden sonra Azra’ya bir daha ulaşılamadı.

Olayla ilgili inceleme başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, cinayetin sır perdesini araladı. Çapraz sorgunun ardından cinayeti itiraf eden M. M. A.’nın Boğarak öldürdüm. Banyoya götürüp parçalara böldüm. Kepez ilçesi Varsak’taki ormanlık alana gömdüm ifadeleri acı olayı gözler önüne serdi.

İtirafının ardından katil zanlısı, belirtilen adreste cesedin yerini gösterdi. Adrese giden ekipler, genç kızın cesedini parçalara bölünmüş halde buldu. Haytaoğlu’nun cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Cinayet zanlısı M. M. A.’nın ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 44 = 53