NECMİ BULUT’UN EKİPLERİ YOĞUN TEMPO ÇALIŞIYOR

 

 

 

 

Kocaeli Ticaret Odası’nın 3 Nisan’da yapılacak seçimleri öncesi, mevcut başkan ve başkan adayı Necmi Bulut’un ekipleri çok yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. 22.Komiteden meclis üyesi olan ve Necmi Bulut’un ekibinde çalışmalarını sürdüren Gölcüklü Sigortacı Medet Aydın’da seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

 

 

 

Kocaeli Ticaret Odası(KOTO)’nun yaklaşan seçimleri öncesi KOTO Senin Grubu’nun komite adayları saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 22. Meslek Komitesi’nde yer alan sigortacılar İzmit dahil tüm ilçelerde tek yürek oldu. Başkan Necmi Bulut’un da yer aldığı 22. Meslek Komitesi adayları, KOTO Senin çatısı altında tüm ilçelerde hızla sektör temsilcilerine ulaşıyor. İzmit Merkez, Karamürsel, Gölcük ve Derince’de çalışmalarını sürdüren adaylar, bölgelerindeki sigortacılarla mesleki sorunlarını, çözüm yollarını ve projelerini paylaşıyor. 22.Komiteden meclis üyesi olan ve Necmi Bulut’un ekibinde çalışmalarını sürdüren Gölcüklü Medet Aydın’da seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

AKTİF ÇALIŞMA DÖNEMİ GEÇİRDİK

Sigortacıların büyük ilgi ve desteğiyle karşılanan adaylar, Başkan Bulut’un da katılımıyla tüm ilçelerde toplantılar yaptı. Önceki dönemde de komitede görev yapan adaylar, Başkan Bulut’un hem KOTO Başkanı olması, hem de TOBB Sigorta Acenteleri İcra Kurulu’nda yer alması sayesinde çok aktif bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi. Bu sayede sektör sorunlarını direkt Hazine’ye ve TOBB’a ilettiklerini ifade eden adaylar, “Tarafımıza iletilen sıkıntıların ivedilikle çözümü noktasında elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

 

 

 

Print

Untitled-2
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 + = 19