DUYANLAR DUYMAYANLARA DUYURSUN! BU KAMPANYA KAÇMAZ

 

 

İlçemizde  Yalı Mahallesi, Karayolu D-130. No: 140 Değirmendere mevkisinde bulunan Somunarası Restoran “Bir Balkan Köftecisi” açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Yaptığı yeni kampanyalar ve menüsüne eklediği lezzetler ile Kocaeli halkının büyük beğenisini kazanıyor. En son yaptığı indirimlerle de adından söz ettiriyor.

 

Gölcük Değirmendere’de Yalı Mahallesi, Karayolu D130. No: 140 mevkiinde  bulunan işletmeciliğini Mustafa Aydın´ın üstlendiği  Somunarası Restoran balkanlardan sadece soğuk havanın değil aynı zamanda köftenin de gelebileceğinin en büyük ispatı. “Bir Balkan Köftecisi” sloganıyla yola çıkan ve İzmir, Antalya, , Denizli, Kayseri,Isparta,İstanbul, Yozgat, Kocaeli Değirmendere’de şubeleri bulunan Somunarası Restoran,Balkan köftelerinin asırlar süren lezzet yolculuğuna sizleri davet ediyor.

 

GERÇEK KÖFTEYLE TANIŞIN

Türkiye´nin en iyi köftecilerinden biri olma hedefiyle yemek sektörüne atılan Somunarası; gerçek köfte ile sizleri tanıştırmak istiyor. Değirmendere’de yol kenarında yer alan bu Balkan köftecisi girişte sizi güleryüzlü personeliyle ve kendinizi evinizde hissetmenize sebep olacak doğallığıyla karşılıyor. 110 kişi kapasiteli, bahçe teraslı Somunarası‘nda evinizde mangal yapıyormuş hissine kapılıyorsunuz.

 

 

 

 

HERKESİN DAMAK ZEVKİ DÜŞÜNÜLMÜŞ

Mekan işletmecisi Mustafa Aydın daha doğal ve müşterilerinin ilgisini çekecek bir ortam oluşturduklarını dile getiriyor. Ayrıca bu mekanda köfte denildiğinde akla gelen hepsini menü içerisinde barındırıyor. Her biri Balkanlardan gelen isimleriyle anılan köfteler enfes tatlarıyla vatandaşların damaklarına oldukça hitap eden türden.Örnek vermek gerekirse; Kısa Köfte (Cevapcici), Ev Tipi Sucuk Köftesi (Sucukise), Yassı Köfte (Pleskavisa), Kaşarlı Yassı Köfte(Pleskavisa sa sirom) ve Acılı Yassı Köfte (Lyuta pleskavisa) en çok tercih edilen köfteler arasında. Köfte sevmeyen ve menüde tavuk arayanlarda tabiki düşünülmüş Somunarası´nda Piliç Şiş ve natürel piliç bonfile önerilen tavuk çeşitleri arasında yer alıyor.

 

 

 

 

HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK LEZZET

Balkan mutfağının  damaklarda enfes bir tat bırakan lezzetleri müşterileri için bir fırsat niteliğinde. Bu mekanda tattığınız hiçbir yemeğin tadını uzun süre hafızalarınızdan silemeyeceğiniz ise kesin gözüküyor.Yolunuz eğer düşerse mutlaka uğrayın ve lezzet konusunda oldukça iddialı olan doğal malzemelerle dekore edilmiş ve yalın bir biçimde tasarlanmış bu şubede kendinizi evinizde hissetme fırsatı yakalayın.Enfes Somunarası “Bir Balkan Köftecisi” lezzetlerini deneyimleyerek  güler yüzlü hizmet anlayışıyla tanışın.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

76 − = 66