GÖNÜLLERİN BİRİNCİLERİ

28 Mart 2019

Perşembe

‘’Gönüllerin Birincileri Floor Curling Şampiyonasına’’ katılan Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri 2. oldu.

Gönüllerin birincileri oldular

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, özel sporcuların katıldığı “Gönüllerin Birincileri Floor Curling Şampiyonası” na katıldı. Özel öğrenciler bu özel şampiyonadan derece ile döndü. Organizasyonda özel öğrencilerin sevinçleri ve heyecanı da görülmeye değerdi.

ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 17- 35 yaş aralığında bulunan, eğitilebilir ya da öğretilebilir durumda olan, hafif ve orta düzeyde zihinsel engelli bireylere yönelik hayata geçirdiği Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi, engellilerin sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını sağlamak amacıyla önemli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda özel öğrenciler, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen “Gönüllerin Birincileri Floor Curling Şampiyonası” na katıldı.

PROTOKOL GENİŞ KATILIM GÖSTERDİ

Anlamlı etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar, Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özcan Gül, Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Kenan Şahin, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali Bilgi, Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yrd. Doç Gülşah Sekban, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Daire Başkanı Hasan Kaleli ve İzmit Belediyespor Başkan Yardımcısı Emre Ercanlı katıldı.

GÖNÜLLERİN BİRİNCİLERİ

Gönüllerin Birincileri Floor Curling Şampiyonası’na Türkiye Curling Federasyonu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Kulübü Genel Başkanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinesinde çeşitli engel gruplarındaki özel sporcular katıldı. Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Yaşam merkezi sporcuları da büyük renk kattı.

 

CEMİL MERİÇ ÖĞRENCİLERİ 2. OLDU

Çeşitli engel grubundan 80 özel sporcunun katıldığı “Gönüllerin Birincileri Floor Curling Şampiyonası’nda” Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Yaşam merkezi sporcuları 2. oldu. Şampiyonanın sonunda protokol özel sporcularla farkındalık maçı yaptı. Anlamlı şampiyonada özel öğrencilerin mutluluğu ön plana çıktı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + = 8