ZORLU’DAN DUYGUSAL BAŞVURU

31 Mart Yerel Seçimlerinde Gölcük Belediye Başkan Aday Adaylık Başvurularında dün Gölcüklü Avukat Abdullah Zorlu duygulu bir şekilde adaylık başvurusunu yaptı.

Gölcük AK Parti İlçe Binasında dün hareketli dakikalar geçirirken Gölcük’lü Avukat Abdullah Zorlu İlçe Binasına ailesi ve dostlarıyla birlikte geldi. AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları İbrahim Ulufer Mustafa Alkan ve yönetimi ile birlikte karşıladılar.

BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti İlçe Başkanlığında evrakları imzalamasının ardından başvurusunu gerçekleştirdi. Sonra parti toplantı salonuna geçildi ve ilk konuşan Başkanvekili Mustafa Alkan; “ Bugün 31 Mart Yerel Seçimleri için Gölcük Belediye Başkan Aday Adayları başvurularını yoğun bir şekilde gerçekleştirdi. Şuanda da Gölcüklü Avukatımız Abdullah Zorlu’da başvurusunu yapıyor, çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Alkan’dan sonra konuşma yapmak için söz alan Avukat Abdullah Zorlu konuşmasında duygulanırken göz yaşlarını tutamadı. Zorlu duygu dolu konuşmasında şunları söyledi: “Bu kadar bir katılımın olacağını tahmin etmemiştim, bu yüzden çok duygulandım.  Öncelikle en başta aileme ve sevgili dostlarıma bu özel günümde beni yalnız bırakmayarak destek olduklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi ve sonrasında toplu fotoğraf çekimi ile başvuru programı son buldu. Haber: Soner Gülezer

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

66 − 62 =