GÖLCÜK’LÜ ECZACI DURMAZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

DEVA Partisi Kocaeli Kadın Politikaları Başkanı,  ilçemizin tanınan ve sevilen eczacılarından Gölcüklü Gamze Kemahlı Durmaz milletvekili aday adayı oluyor.
DEVA Partisi Kocaeli Kadın Politikaları Başkanı Gölcüklü Eczacı Gamze Kemahlı Durmaz milletvekili aday adayı oluyor. 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim takviminde siyasi partilerde de milletvekilliği aday adaylığı için başvuru süreci başladı. DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Gölcüklü Gamze Durmaz, il başkanlığında gerçekleşen basın toplantısında milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.
GÖLCÜK’LÜ DURMAZ, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI
Durmaz, parti binasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “DEVA serüvenimi biraz anlatmak isterim. Ali Babacan duruşu ile verdiği kararlar ile benim zafiyetimdi. Ortak akıl vardı. Bilge güçtü ve diplomalıydı. Daha sonra il başkanı ile tanıştım ve il yönetimine girdim. Böylelikle böyle bir serüvene başladım. Süreç zordu. Kadın her planda ikinci plana atıldı. Ben de buna tepki olarak aday adaylığına başvuruyorum” ifadelerini kullandı.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 56 = 64